60-aastane Shaw tõdeb, et enne Deraniyagalaga tutvumist keskendus ta ainult tööle, vahendab Mirror. "Ma abiellusin ja see rahustab su maha. Mul ei olnud enne erilist kodust elu, sest ma olin koguaeg tööl. Aga mul on üks nüüd, mida ma armastan."

Kuigi Shawni ja Deraniyagala kooselust ei ole kuulda muud kui ainult positiivset, siis tegelikult on staari kallis abikaasa üle elanud raske kaotuse, mis naised omavahel kokku viis.

2004. aasta Boxing Day tsunamis kaotas Deraniyagala oma endise abikaasa, kaks last ja vanemad. Deraniyagala kirjutas kohutavast kogemusest raamatu, kus meenutab, kuidas ta perega põgenema hakkas, kui nad meeletult suurt lainet lähenemas nägid ning kahjuks polnud enam aega vanematele järele minna.

"Viimane hetk, mil ma Steve'i nägin, oli tal täiesti šokis nägu, sest ta nägi midagi, mida mina ei näinud. Aga ma ei saanud ümber pöörata, mul ei olnud aega ümber pöörata ja vaadata, sest just siis lendas jeep ümber ja me kõik paiskusime laiali."

Doktor Deraniyagala ise leiti hiljem teadvusetult laguunist, ta oli ainus ellujääja oma perest.

Raamat, mis kohutavast kogemusest rääkis, liigutas Shawni niivõrd, et ta võttis autoriga ühendust ja varsti hakkas naiste suhe aina soojenema.

(Vasakult: Sonali Deraniyagala, Fiona Shaw ja Phyllida Lloyd)