Küll aga väidab Weinstein, et pole end iial ühelegi naisele peale surunud. “Ma sündisin vaese ja koleda juudina ja pidin terve elu võitlema selle nimel, et kuhugi välja jõuda. Mitte ükski tüdruk ei vaadanud minu poolegi enne, kui ma polnud Hollywoodis suureks tegijaks saanud,” rääkis 66-aastane mees, avaldades kurbust selle üle, kuidas on nüüdseks kaotanud nii oma reputatsiooni, pere, kodu kui võib-olla peatselt ka vabaduse.

Intervjuu toimumise initsieeris Weinstein ise, kes endale tuttava ajakirjanikuga ühendust võttis ning arutles avameelselt Hollywoodis kasutusel olevate tavapraktikate ning sellegi üle, kuidas need vastanduvad tänapäeva Euroopa kultuuritavadele ning Spectatori ajakirjaniku sõnul olid tema vaated väga iganenud.

Intervjuu ilmumisest alates on selle ümber aga juba palju paksu pahandust tekkinud. “Weinstein näis meeleheitel ning proovis oma versiooniga haarata viimaseid õlekõrsi,” kirjeldas nende kohtumist Spectatori ajakirjanik — otseloomulikult pole Weinstein rahul viisiga, mil moel teda usutluses kujutati ning nüüdseks on originaalartiklist eemaldatud nende jutuajamisest väga olulised lõigud.