Endisele produtsendile määrati 20 aastat vanglat sunniviisilise oraalseksi pärast assistent Mimi Haleyiga 2006. aastal, vahendab Mirror. Lisandus veel kolm aastat Jessica Manni kolmanda astme vägistamiskatsega 2013. aastal. Nüüd on vanglaametnikud hirmul, et Weinstein võib endalt elu võtta, täpselt nagu seda tegi Jeffrey Epstein.

Vanglas määratakse Weinstein kõrge riskiga kinnipeetavate osakonda, et sellega tagada tema enda turvalisus. Sealsetes kongides on ööpäevaringselt kaamerad, et kurjategijatel silm peal hoida.

Kohtunik James Burke langetas otsuse, et Weinstein kannab mõlemad karistused järjest ning kummagi süüdistuse eest määrati talle 5 aastat järelvalvet.

Mõlemad Weinsteini süüdistajad on õnnelikud, et ühiskonnast üks ohtlik kurjategija eemaldatud on. "Ma tunnen kergendust, et väljas on naised, kes end nüüd turvalisemalt saavad tunda, sest teda ei ole seal," selgitas Haley. "Ma kahetsen, et ei suutnud talle vastu hakata," meenutas Mann oma kohutavat läbielamist.

Eelmisel kuul langes Weinsteinile veel kaks karmi süüdistust kaela. Kui produtsent oleks ka nendes süüdi jäänud, siis oleks teda ees oodanud eluaegne vangistus.