Hiljuti järjekordse Eesti absoluutmeistri tiitli tasku pistnud kulturist OTT KIIVIKAS on soovi profisportlaseks saada maha matnud. Musklimees pühendub oma uuele naisele ja ärile.

Ülemöödunud nädalavahetusel peetud II Innar Mardo memoriaalil, mis kuulus Euro Elite Champions Touri osavõistluste hulka Kiivikasel (30) paraku nii hästi kui Eesti meistrivõistlustel ei läinud. Seal pidi mister Muskel kuuenda kohaga leppima. Ott aga ei lase lihast lõdvaks, sest tal on plaanis kevadel Euroopa meistrivõistlustel ilma teha.
1. Milline on su viimati loetud raamat?
Mihkel Zilmeri «Normaalne toitumine». Lugesin seda lennukis, kui lendasime koos Arnold Tokkoga Lõuna-Koreasse maailmameistivõistlustele. Mingit udujuttu pole mul aega lugeda.
2. Kuidas Lõuna-Koreas läks?
Poolfinaali viieteistkümne parema sekka ei jõudnud, seega hooaja peavõistlus ebaõnnestus. Ega reisist suur midagi ei meenu. Lennuk, lennujaam, hotell, võistlused nagu ikka.
3. Kuidas isiklik elu sujub?
Ma ei torgiks seda teemat.
Kiivikase eraelu valgustab Kulturismi- ja fitnessiliidu president Arnold Tokko: «Oti elu on stabiliseerunud. Ta on abielus Euroopa fitnessiparemikku kuuluva Natalja Nazarenko-Kiivikasega. Natalja on ukrainlanna, kellega Ott kohtus võistlustel. Neil on leivad ühes kapis. Kui atleetvõimleja elab tavalise inimesega kokku, peab olema kaks leivakappi, sest ühes on dieettoidud. Ott ja Natalja saavad ühe kapiga hakkama.»
4. Sul tekkisid eelmise naisega korteri pärast lahkhelid. Kuidas tüli lahenes?
Ma ei kommenteeriks ka seda teemat.
Tokko: «Kriis on läbi. Peretülides süüdistatakse alati meest, sest valdavalt on arvustajad naised. Nii pole objektiivne, ka mehe seisukoht tuleb ära kuulata. Seni meedias kajastatu ei olnud täpne.»
5. Kas oled amatöör või proff?
Ma olen endiselt amatöörsportlane. Leiva toob lauale portaal www.fitness.ee, kus olen ametis iga päev vähemalt kaheksa tundi. Õnneks on mul mõned toetajad, kes aitavad eluga toime tulla.
6. Millal viimati kinos käisid?
Ei mäleta, vist pool aastat tagasi. Ma ei mäleta, mida vaatasin.
7. Kas sul vaba aega on?
Nalja teed või? Ma lähen igal hommikul kell kaheksa uksest välja ja kella kümneks jõuan koju tagasi. Päeva täidavad töö ja treening.
8. Kas on saladus, mida sa sööd?
See ei ole saladus, räägin sellest erinevatel seminaridel ja toitumisloengutes. Ma ei hakka ajakirjaruumi säästmiseks oma menüüd lahti kirjutama. Mul on viis toidukorda päevas.
9. Millised on eesmärgid?
Kõrged! Kevadel toimuvad Euroopa Meistrivõistlused ja järgmisel MMil katsetan jälle.
10. Mis sind profileerist lahutab?
Mu eesmärk on olla hea amatöörsportlane. Kui pole soovi proffide seas kaasa lüüa, siis ei ole ka seda unistust. See unistus jääb mul kümne aasta taha, praegu on elus ka palju muud tähtsamat.