Heategevusoskjonil aadressil osta.delfi.ee on müügis Erki Noole ja Heiki Navitrolla unikaalsed esemed ja tööd. Kokku on oksjonil väljas 11 toodet. Oksjon jätkub teisipäevani.

Delfi juhatuse esimehe Ville Jehe sõnul on oksjoni senine käik olnud oodatust edukam.

“Esialgu uskusime, et suudame üritusega koguda 30 000 krooni ringis, kuid huvi nii heategevuse kui Erki Noole ja Heiki Navitrolla esemete ja tööde suhtes on ootamatult suur. Usume, et oleme suutnud antud oksjoni korraldamisega teha ärimeestele lihtsamaks heategevusest osalemise,” ütles Jehe.

Oksjonil on muuhulgas saadaval Erki Noole naelkingad, millega ta jooksis Sydney Olümpiamängudel 1500m, samuti Erki võistlusdress Götzisest, kus on ka konkurentide Roman Sebrle ja Tomas Dvoraki autogrammid ning skulptor Tauno Kangro tehtud Reval Cup´i mälestusmedal.

Kunstnik Heiki Navitrollalt on väljas 5 graafilist tööd.

Seni on netioksjonil kõige kõrgemaid pakkumisi saanud Navitrolla tööd “See on minu lemmik kirik” (viimane pakkumine 2000 krooni) ning “Mitte kaugel kirikust magab väike lohe”, mille hinnaks on pakutud 1001 krooni.

Erki Noole naelikute hind on hetkel 501 krooni, mis on veel tublisti allpool nende ligikaudu 1500 kroonist omahinda.

Vastavalt internetioksjonite toimumise maailmapraktikale , mis on juurdunud ka Eestis, jälgivad tähtajalisi oksjone paljud huvilised kuni viimase päevani, mil tegelikult pakkumisi tegema hakatakse. Seega võib nimetatud esemete hind veel oluliselt tõusta.

Delfi ja OSTA.EE korraldasid heategevusoksjoni Viiratsi Lastekodu heaks märkimaks koostöö algust, mille käigus saab Delfi internetikeskkonnas osaleda Osta oksjonitest.