Laste isa Andre Maakeriga pole Hedvig endiselt hinges lõplikku rahu sõlminud ning kuigi paaril eksisteerivad omavahelised kokkulepped, peab ta pere hülgamist endiselt halastamatuks, kalgiks, nõmedaks ja alatuks teoks. “Võib öelda, et ta ei kinkinud meile midagi. Kui isa läheb pere juurest ära ja hakkab elama uut elu, siis uus naine juhib teda. Lapsed tulevad mängu siis, kui aega on,” tunnistab ta.

Hedvig on enda sõnul mõistnud, et 14 aastat kestnud kooselu võis lõppeda tema äärmuslike reaktsioonide ning argiellu ja lastega tegelemisse kaotatud muretuse ja intiimsuse pärast: “Mees tunneb, et teda on justkui petetud — naisest on saanud järsku frigiidne nõid. Tegelikult vajab lastega naine üha enam õrnust ja tuge, et ta üldse saaks veel intiimselt avaneda.”

Lauljatar on jõudnud äratundmisele, et ta ei soovi iial elus enam ühtegi meest kasvatada ja kui keegi peaks kunagi tema teele veel sattuma, peab tekkima eriline tunne, ootus, austus ja õrnus. “Noorena võid ju ringi karata, saada kogemusi, aga kui naine on 40+, ootab ta intiimsuhtelt kvaliteeti,” analüüsib Hedvig ootusi tulevastele kavaleridele.

Jaga
Kommentaarid