Hollywoodi kõige õnnelikum perekond on purunenud – Heidi Klum (38) ja Seal (48) lahutavad oma peaaegu seitse aastat kestnud abielu.

«Kuigi oleme nautinud seitset väga armastuseküllast, lojaalset ja õnnelikku abieluaastat, oleme pärast pikka järelemõtlemist otsustanud lahku minna,» teatavad nad. «Meil on teineteise vastu sügav lugupidamine ja me jääme teineteist armastama, aga me oleme lahku kasvanud. See on üksmeelne protsess ja meie laste heaolu kaitsmine on meie esimene prioriteet, eriti sellisel muutuste ajal. Me täname oma perekonda, sõpru ja fänne heade sõnade ja toetuse eest. Oma laste pärast hindaksime me kõrgelt seda, kui te austaksite meie privaatsust.»

Kurjad keeled räägivad, et abielule võis saatuslikuks saada Seali pidutsemislembus. Probleemid algasid mullu suvepuhkusel Ibizal, kus Seal käis sõpradega pidutsemas, jättes Heidi üksi nelja lapse eest hoolitsema.

Suur probleem oli nende abielus ka Seali «plahvatusohtlik temperament» – mehel oli kombeks end häälekalt välja elada, ja Heidi ei tahtnud enam, et lapsed seda pealt näevad. Väidetavalt oli mehele pinnuks silmas ka kuulsa ja eduka naise varju jäämine.

Sellegipoolest tundus veel jõulude ajal kõik korras olevat – neid nähti viimati koos 27. detsembril Aspeni suusakuurordis teineteise embuses õnnelikult kaamerasse naeratamas.

Heidi ja Seal tutvusid 2004. aastal, kui Heidi ootas tütar Lenit, kelle isa on Itaalia ärimees Flavio Briatore. Seal oli Leni sünni juures ja adopteeris ta. Sama aasta detsembris palus ta Whistleris oma kätega ehitatud iglus Heidi kätt. Nad abiellusid 2005. aasta mais Mehhiko rannal. Neil on lisaks Lenile kolm lihast last – kuueaastane poeg Henry, viieaastane poeg Johan ja kaheaastane tütar Lou. Iga aasta mais korraldasid nad uue pulmapeo ja kordasid abieluvannet. «See on suurepärane pidu, kuid umbes tunniks kaome me randa. Me istume seal lastega ja kordame päikeseloojangul abieluvannet. See on väga eriline hetk,» rääkis Seal 2010.aastal.

Kuigi paar on lahkuminekust juba avalikult teatanud, räägivad mõned lähikondlased, et kõik pole veel kadunud. «Nad võivad käiku lasta viimase minuti päästeplaani,» räägib üks asjassepühendatu. Loodame parimat.