Hiljuti avaldas Klum, et soovib koos lastega mõneks ajaks Saksamaale minna, sest peagi algavad telesarja "Germany’s Next Topmodel" võtted, mistõttu ta ise on sunnitud kodust eemal olema, vahendab Celebrity Insider. Just seetõttu esitas ta ka kohtule taotluse, et erakorralise istungiga loa saaks oma nelja lapsega Euroopasse lennata.

Ootamatult tuli Klumi plaanidele ette takistus, kui endine kallim Seal teatas, et ei luba lapsi USAst välja viia.

Klum ei löö plaanidele aga nii kergelt käega ja on kohtule esitanud dokumendid, milles selgitab, et Seal veedab lastega "juhuslikult" aega ning ei näita nende vastu eriti suurt huvi. Just seetõttu võtaks ta lapsed meeleldi endaga Saksamaale kaasa, mitte ei jätaks neid üksi koju.

Klumil ja Sealil on küll kohtus sõlmitud hooldusõigused, kuid modelli sõnul on lapsed kõigest olenemata pidevalt ikka temaga.

Klumil ja Sealil on kolm ühist last, 14-aastane Henry Günther Ademola Dashtu Samuel, 10-aastane Lou Sulola Samuel ja 13-aastane Johan Riley Fyodor Taiwo Samuel.

Tavaliselt toimuvad telesarja võtted Los Angeleses, kuid koroonast tingitud piirangute tõttu on meeskond kolinud Saksamaale, kuhu ka Klum nüüd minema peab.