«Seal on mu parim sõber, armuke, abikaasa ja meie laste isa,» õhetab supermodell HEIDI KLUM, kes tähistas hiljaaegu kolmandat abielu aastapäeva.


Heidi Klum (34) on õnnelik naine. Teda pole õnnistatud üksnes rabava välimusega, tal on ka maailma parim abikaasa Seal (45) ja kolm ilusat last. «Mul on maailma kõige romantilisem mees,» tunnistab supermodell.
Paar tutvus 2004. aastal New Yorgis hotelli fuajees. Lastele ta seda lugu ilmselt rääkida ei taha. «Kui ma teda nägin, oli see lihtsalt vapustav,» naerab Heidi. «Ma nägin tema varustust, kogu varustust. «Vaat see on mees!» mõtlesin ma.»
Sealil olid jalas liibuvad jalgratturipüksid. Aasta hiljem abiellus paar Mehhiko rannal ja nüüd on neil kaks poega, kaheaastane Henry ja aastane Johan. Heidil on ka kolmeaastane tütar Leni, kelle isa on vormeliboss Flavio Briatore — mees, keda pildistati teist naist suudlemas, samal ajal kui Heidi avalikustas oma lapseootuse. Seal oli Leni sünni juures ja Heidi ütleb, et ta on Leni tõeline isa.
Järgnevas intervjuus räägib Heidi, kuidas nad Sealiga oma abielus kirge elus hoiavad.

Te tundute olevat nii armunud. Mis on teie õnneliku abielu salaretsept?
Asi on ilmselt selles, et me oleme armunud! Kas sellisel asjal saab olla reegleid? Ma ei usu seda. Me oleme armunud ja selles asi ongi.

Seal on öelnud, et suudab su suule naeratuse tuua, rääkides, mida ta mõtles, kui sind esimest korda nägi...
Ta on mulle öelnud, et pidas mind ilusaks printsessiks, kelle mehed on maailma kõige õnnelikumad mehed. Temast on saanud see mees.

Kuidas te oma kirge elus hoiate?
Seal on mu parim sõber, armuke, abikaasa ja meie laste isa. Meil on stabiilne elu. Meil on koos lõbus. Me reisime mööda maailma ja käime puhkusi veetmas — ja me käime kohtamas.

Mida te teete, kui kohtama lähete?
Me läheme restorani või kinno. Me käime kahekesi reisimas — mõned hetked peavad jääma ainult meile kahele.

Kas te kirjutate teineteisele kirju?
Muidugi! Ma jätan neid igale poole.

Seal on öelnud, et ta abielluks sinuga iga aasta uuesti. Olete te seda juba teinud?
Muidugi, me oleme kolm korda abiellunud. Samas kohas, samal ajal, ainult riided vahetuvad.

Millal võiks sündida neljas laps?
Nii kaugele ette pole me midagi planeerinud.

Kui hästi Seal mähkmete vahetamisega hakkama saab?
Hästi. Kohati paremini kui mina. Ta on väga kannatlik. Teate küll, millised emad on — millised naised on. Me teeme alati kümmet asja korraga. Kui tema midagi teeb, annab ta endast sada protsenti, enne kui midagi muud tegema hakkab.

Sa oled modell, saatejuht, ema. Milline neist rollidest sulle kõige paremini istub?
Mis küsimus see on — emaroll loomulikult. See on maailma parim asi. Ma ei jõua ära oodata oma lastega kohtumist. Seal on praegu tööl ja lapsed on vanaema juures — seal on nad parimates kätes. Olin lapsepõlves tihti vanavanemate hoole all. See oli mu lemmikkoht.

Töötad Saksamaal oma sarja Next Top Model võtetel. Kas su pere on sinuga?
Me oleme kogu aeg koos. Lapsed on mu vanemate juures, kes elavad Saksamaal. Vanemad lapsed Leni ja Henry käivad seal lasteaias.

On sul veel lootusi ja unistusi?
Loodan, et meie pereelu on jätkuvalt harmooniline ja et saame oma laste elust osa võtta ka siis, kui nad on suured.