Heidi Klum (35) on kunagi öelnud, et tema abikaasa peab teda kõige ilusamaks siis, kui ta ootab last. Nüüd saab Seal (46) seda ilu jälle nautida - Heidi ootab neljandat last.

 
Seal kinnitas kuuma uudist oma kontserdil New Yorgis. «Me Heidiga saame jälle lapse,» teatas ta. «Tegelikult teeb Heidi ära kogu töö.»
Paaril on kaks poega, kolmeaastane Henry Günther Ademola Dashtu Samuel ja kaheaastane Johan Riley Fyodor Taiwo Samuel. Heidil on lisaks nelja-aastane tütar Helene «Leni» Klum vormeliboss Flavio Briatorega.
Heidi ja Seal armusid, kui naine ootas Lenit. Seal peab blondi tüdrukut oma lapseks. Flavio tütre kasvatamises ei osale. «Leni on minu esimene laps,» on ta öelnud. «Ma nägin, kuidas ta Heidi kehas liikus ja kasvas. Ma olin tema sünni juures.»
Heidi ja Seal abiellusid Mehhikos 2005. aastal. Kaunitar on kõik oma lapsed saanud viie aasta jooksul. «Mulle meeldib, et neil on väike vanusevahe,» on ta öelnud. «See on just see, mida me Sealiga oleme alati tahtnud: kodu, mis on täis laste naeru.»