Heidi Klum pole mingi tavaline supermodell, vaid tõeline ühe-naise-kontsern. See, et tal on õnnelik pereelu ja neljas laps peagi sündimas, on nagu kirss koogi peal.

Heidi (35) ja lembelaulik Seal abiellusid 2005. aastal ning sestsaadik on nende perre lisandunud pojad Henry, kes praeguseks on kolmeaastane, ja Johan, kes on kahene. Heidil on vormeliboss Flavio Briatorega tütar Leni, keda Seal peab enda omaks. Kohe on perre sündimas neljas laps, kes Heidi ja Seali suureks rõõmuks on samuti tütar.
«Pole kerge leida endale nii head meest nagu Seal,» räägib Heidi. «Paljud mu sõbrannad otsivad ikka veel seda õiget ja see võib olla väga tüütu. Väikese tüdrukuna mõtlevad kõik, et leiavad mehe, kellega nad saavad lapsed ja hakkavad elama ilusas majas. Mina otsisin kedagi, keda armastada ja kellega ennast koduselt tunda. Armastust on raske leida, aga mul see õnnestus!»
Järgnevas intervjuus räägib Heidi oma täiuslikust elust.
 
Mis teeb teie abielu nii suurepäraseks?
Meil on algusest peale väga tugev side - see oli armastus esimesest silmapilgust. Seal on väga õrn suur mees, tõeline härrasmees, tugev isiksus ja hea inimene. Tal on võrratu ellusuhtumine. Ma hindan seda ja nägin seda temas kohe.
#end#
Mis sulle tema juures kõige rohkem meeldib?
Üks, mis mulle väga meeldib, on see, et me saame koos spontaansed olla. Ta on võõrastega väga avatud ja sõbralik, palju rohkem kui mina. Ta võib veeta tunde, mängides meie lastega ja selgitades neile elu. See on ilus vaatepilt. Ma otsisin meest, kellega saaksin iseendaks jääda, naerda ja mitte muretseda selle pärast, milline ma olema pean. Ta siseneb ruumi ja tema ilus hing ja isiksus kiirgavad vastu.
 
Kas ta on romantiline?
Oo jaa! Ta mõtleb kogu aeg romantikast. Ta üllatas mind ükskord ilusa käevõruga. Ma ärkasin keset ööd, et toita üht meie lastest, ja kui ma ta voodist välja tõstsin, märkasin, et mul on see käevõru ümber käe - ta oli selle sinna pannud, kui ma magasin!
 
Ta püüab sind alati kaitsta. Kas sa ei karda, et ükskord võib ta paparatsodega liiale minna?
Ei. Ma respekteerin seda, et ta mind kaitseb. Kunagi tõugati mu ema New Yorgis pikali, aga tema ei jätnud seda nii. Ta krabas ühel fotograafil kraest kinni, ja tõukas eemale ühe, kes talle liiga lähedale tuli. Ta käitus nagu mees, kes kaitseb oma perekonda.
 
Kas sul modellina ei soovitatud lastega oodata?
Paljud mu sõbrad ütlesid, et lapsed kahjustavad mu karjääri. «Kas see on see, mida sa tahad oma eluga teha?» küsisid nad. Vastasin, et tahan küll. Lapsed on nii väärtuslikud. Kui planeerid liialt oma karjääri, võid muust elust ilma jääda.
 
Kuidas sa oma elu ja karjääri tasakaalus hoiad?
Ma reisin koos perega kaks korda aastas - veebruaris Saksamaale Germany's Next Top Model võtetele, ja seejärel New Yorki Porject Runway võtetele. Ülejäänud aja töötan Los Angeleses, mis jätab mulle piisavalt aega perega olemiseks. Mulle meeldib perele hommikusööki teha ja tütart kooli sõidutada. Sellised asjad on mulle tähtsad.
 
Sinu abikaasat tuntakse kui stiilset meest.
Mulle meeldib, et ta on nii mitmekülgne. Ta võib kanda teksaseid ägeda T-särgi ja tossudega, või siis korralikku YSLi ülikonda ilusa lipsu ja särgiga. Kord kinnitas ta ühe mu teemantkõrvarõnga lipsu tagaküljele - ta on stiilsem kui mina!
 
Mida teeksid, kui põrkaksid kusagil kokku Leni isa Flavio Briatorega?
Ma ei tea. Eks me näe, mis siis juhtub, kui meie teed peaksid ristuma.