Lapsepuhkuselt naasnud Raadio 2 peatoimetaja Heidy Purga (38), keda asendas Henry «G-Enka» Kõrvits, on käärinud toimetuses käised üles! Väidetavalt lendavad eetrist hakatuseks üsna pea sellised päevased saated nagu Sten Teppani „Kuulderaadius“ ning Laura Kõrvitsa ja Tõnu Pedaru «Siin me oleme».

«Mmm...,» mõmiseb Heidy hakatuseks. «Ütleme nii, et järgmiseks aastaks on Raadio 2`le edastatud, jah, kontrolleelarve number ja juhatuse poolt otsesed sellised... suunised programmiga edasiminemiseks. Aga täna küll veel midagi konkreetset väita ei saa. Ma räägin, aga siis, kui asjad on asjaosalistega selgeks räägitud ja me teame täpselt, mida teeme.»
Raadio 2 kollektiiv ja mõned külalisesinejad istuvad laua taha teisipäeval, et rääkida kanalist ja sellest, kuidas ja kellele nad saateid teevad. Toompea kuluaarides pajatatakse, et muutused Raadio 2`s on reaalne jätk kriitikale, mida tegi läinud aastal Rahvusringhäälingu nõukogu liige, reformierakondlane Igor Gräzin. Ta leidis, et Raadio 2 on kõige nõrgem ERRi kanal, kuna puudub kindel arusaam selle vajalikkusest... Raadio 2 kuulajaskond reageeris ägedalt, käivitades isegi sotsiaalmeedias kampaania «Käed eemale Raadio 2`st!». Et nüüd ei lahvataks uus «sirbiskandaal» raadios, toimubki nn üheshingamine – muutused viiakse läbi step by step, töötajatega rääkides ja arutledes, nagu näiteks eelseisval teisipäeval.
«Mina võin vaid öelda, et saade on jõuludeks läbi ja mina Raadio 2-st läinud,» tunnistab Tõnu Pedaru. «Olid ägedad ja hoogsad kolm aastat, iga päev erinevad külalised, kellega otse-eetris kõneleda – puhas rõõm, dream job!»
Sten Teppanit tabada ei õnnestunud. Kelle saade aga eetrisse jääb ja kelle oma veel kaob, näitab aeg.