Tulihingelisemaid loomakaitsjaid ja Kanal 2 isikupärasemaid reportereid Heiki Valner (45) kohtas oma uut kallimat Liia Schultsi (27) tööpostil, Mulgimaal uudislugu tehes.

Liia sõitis külateel oma Audiga ja pritsis telemehe pealaest jalatallani poriga üle.

«Vaatamata sellele, et enam nõmedamat esmakohtumist annab otsida, oleme aina tihedamini kohtuma hakanud,» avaldab Heiki. Nädalavahetused veedetakse võimalusel ikka koos — kirglikult suudlev ning teineteise seltsi ilmselgelt nautiv paarike jäi hiljuti silma ka ühe Viljandi pubi külastajaile!
 

Eelmise aasta alguses kirjutas Kroonika, et Heiki võttis elukaaslasega aja maha. Paaril süvenes arusaam, et järele on jäänud küll sõprus ja heasoovlikkus teineteise suhtes, kuid hinged on lahku kasvanud. «Nii nagu saavad läbi paljud ilusad asjad, niisama loomulikult saab paraku läbi mõnikord ka armastus,» põhjendab Heiki. «Läksime rahulikult laiali, eks olime ka juba tükk aega mõtteis omaette ja soovisime teineteisele uude ellu vaid kõike head.» Tänaseks on ka eks-armsama südames uus inimene.

Heiki sõnab oma sügisel tärganud romantilisel suhtel peatudes, et momendil on kõik liigagi hästi, et tõsi olla. «Ees on kindlasti palju karisid ja praegu on veel vara öelda, kuidas ja kuhu me välja jõuame, aga küll tulevik ka sellele küsimusele vastuse annab.»