Hiljutisel Kanal 2 sünnipäevapeol figureeris endine Kanal 2 avalike suhete juht, praegune Postimehe lisaväljaande Elustiil juhataja Heili Klandorf käsikäes šarmantse meesterahvaga. Tegemist on Postimehe levidirektori Maarek Järvsooga ning Heili tunnistab, et nad on hiljuti kokku kolinud elukaaslased! 

Heili ja Maarek on ühes ja samas Eesti Meedia Maakri tänava majas töötanud kümme aastat. Heili möönab, et töö nad kokku viiski.

«Ilmselt ei ole me esimesed ega viimased, kelle elu läheb nn valepidi, aga mitte valesti,» ütleb Heili selle peale, miks ta alles nüüd oma poja Marceli (4) isaga kokku kolis.

Ka Maareki eksabikaasa on oma eluga edasi liikunud. Tema endine naine, grimeerija Maarja, on suhtes ettevõtja Antti Aasmaga, kes on tuntud kui laulja Helen Adamsoni hiti «Kas tead» inspiratsiooniallikas.

Kevadel kirjutas Õhtuleht, et Heili müüs oma Pirital asunud korteri ja kolis oma vanemate Merle ja Kalle Klandorfi majja. Ema ja isaga pere siiski eluaset ei jaga, sest Heili vanemad on juba sisse kolinud oma uude elamisse, mis asub samuti Meriväljal.

Jaga
Kommentaarid