Ülemöödunud esmaspäeval nägi ilmavalgust hiljuti abiellunud Linnateatri näitlejapaari Hele (29) ja Alo Kõrve (29) esimene ühine lapsuke, tütar!

Aasta alguses paljastasid näitlejatest sõbrannad Evelin Pang (29) ja Hele Kõrve (toona veel perekonnanimega Kõre), et nad on mõlemad lapseootel. Sõbrannadele ennustati, et lapsed sünnivad mõlemal Lõvi tähtkujus.
Vaid kaks kuud enne esiklapse sündi tegid Hele ja Alo Kõrve oma pea kümme aastat kestnud kooselu ka ametlikuks - 7. juunil peeti pulmapidu, kus oli kohal kogu Eesti näitlejate paremik. Efektses punases kleidis Helel oli juba toona silmapaistvalt ümmargune kõht, kui nad Aloga külg-külje kõrval oma palkelamu trepil paari pandi.
Veel viimaseid nädalaid rasedaid sõbrannasid võis näha vapralt koos kinos käimas, ka laulupidu ei jäänud neil vahele. Kuigi esimesena pidi arstide sõnul sünnitama Hele ja alles nädal hiljem Evelin, otsustasid beebid emmedele väikese riuka korraldada - läks hoopis vastupidi. Evelini poeg nägi ilmavalgust 26. juulil, pisut enne tähtaega, ning Hele beebi otsustas nädala jagu veel oodata.