„Tunne oli selline, nagu teine inimene valdaks minu keha,“ meenutab lauljatar Helen Adamson, kes koostöös terapeudiga on väljumas depressioonist.

Helen Adamson on seesama tüdruk, kes tõusis kaheksa aasta eest avalikkuse ette südamliku armastuslauluga „Kas tead“. Argipäeviti tehnoloogiafirma LG koolitusjuhina tegutsev Helen on pärast seda üllitanud veel mitmeid lugusid ja ka omanimelise plaadi, kuid viimasel aastal on ta olnud avalikkuse eest kadunud. Selle põhjuseks on depressioon. Juba järgmisel nädalal üllitab Helen oma uue laulu „Peegel peegel“, mis räägib tema kogemusest ja võitlusest depressiooniga, mida tal on diagnoositud lausa kahel korral – esimest korda kuus aastat tagasi.

„Ma ei ole sellest mitte kunagi ajakirjanduses rääkinud. Kui Stig Rästa sellest avameelselt, kuidagi nii kompleksivabalt ja igasuguse häbitundeta hiljuti rääkis, mõtlesin endamisi, et miks ma häbenen, et mul on depressioon,“ seletab Helen. „Miks on see tabu? Ühiskonnas on paraku kuidagi nii kujunenud, et depressioon oleks justkui väljamõeldud haigus, küsitakse, et „kas sa ei saa endaga hakkama või?“

Loe Helen Adamsoni äärmiselt avameelset intervjuud selle nädala Kroonikast. 
Värskes Kroonikas veel:

*Urmas Sõõrumaa, Erki Noole, Jüri Ratase ja teiste jõukate ja mõjukate meeste heitlus EOK presidendi tooli pärast

*Mart Reimann viis oma väikesed tütred nädalaks külma metsa

*Hendrik Toompere ärritus rollikärpe pärast

*Alari Kivisaar ja Rauno Märks lahendasid omavahelised erimeelsused

*Karl Robert Saaremäe hakkab koos isa Üllar Saaremäega mängima sarjas „Viimane võmm“

*Liis Haab on lapseootel

*Toomas Hendrik Ilves ja Taavi Rõivas eelistavad puidust käekelli

*Andres Kuusk on leidnud uue kallima?

*Kroonika tordi autor on Carmen Pritson-Tamme ema Õie Pritson

Jaga
Kommentaarid