Helen Adamson kirjutas Instagrami, et veel kaks aastat tagasi vajas ta enda täisväärtuslikuks tundmiseks välist tunnustust.

"Kui varem oli minu fookus ja eesmärgid väljapoole, kõigel sellel kuidas ma teistele paistan - kas ja kui kuulus ma olen, missugustel ajakirjakaantel ma figureerinud olen, miks raadiojaamad minu muusikat ei mängi, miks ma mõnele prestiižele üritusele kutset ei saanud jne. Ma määratlesin oma väärtust läbi väliste saavutuste.⁠"

"Kaks aastat tagasi muutus kõik. Minu fookus pöördus sissepoole. Loomulikult nendest kunagistest soovidest on jäänud veel õrn mälestus, ma ei saa öelda, et need oleksid täielikult kadunud. See osa vanast minust kerkib aegajalt pinnale, tõstab pead ja ütleb, et ma tahaks tähelepanu ja välist tunnustust.⁠"

"Aga umbes 80% minust on pöördunud sissepoole, keskendunud sellele mida ma päriselt vajan, mis on minu tõelised vajadused - minu hinge vajadused! Väärtused mis loovad väärust nii mulle, kui maailmale. Kui imeline ja huvitav teekond meie elu ikka on!"