Tõsielusaates "Prooviabielu" tuntuks saanud Helen Kõpp, kes tegeleb ka blogimisega ja tegutseb OnlyFans platvormil leiab, et ka tema demiseksuaalsena kuulub nende alla, kellel pride-kuul midagi tähistada on.

"Aa, ma sain aru nüüd, et Pride alla lähevad ka aseksuaalid (järelikult siis ka demiseksuaalid). Ma mingit erilist uhkust ei tunne selle üle, aga iseenda tundmaõppimine on lihtsustatud minu elu ausalt öeldes! Praegu on Pride kuu viimane päev," toob Helen Instagramis välja.

Mis on demiseksuaalsus? See on aseksuaalsuse vihmavarjutermin, mis tähendab, et inimene ei tunne seksuaalset tõmmet kellegi suhtes enne, kui tal on tekkinud selle inimesega mingisugune side - sõprus, usaldus, meeldimine jms.

"Sageli võib lambist tekkida meeldimine (ja seksuaalne tõmme) mõne tüübi suhtes, kes on osanud õigeid nuppe vajutada mu elus. Noh, minu puhul juhtub seda siis, kui see lääge romantika ja muu jura välja jätta ning inimene lihtsalt on minuga tore ja hea sõber. Aga selle tekkimise tõenäosus on ka minu puhul väga väike. Meessoost sõpru on mul palju, aga meeldima on hakanud väga-väga vähesed, kellel oli teatud eelis ka kindlasti."

"Ja demiseksuaalsus on mul endal isiklikult põhjustanud olukorra, kus tavaseksuaalsus pakub mulle huvi. Sest noh, endal on lihtsalt teisiti ja kuidagi hämmastav on näha, et inimesed on valmis vahekorda astuma võhivõõraga ainult seetõttu, et see võõras on "seksikas". Aga samas ma saan sellest aru - evolutsiooni mõte on ju see, et inimesed sigiks. Lihtsalt mul on seda null. Mu jaoks pole mitte keegi seksikas, välja arvatud juhul kui ma armunud olen," leiab Helen Kõpp.