Helena arust on peale filmi suurim elumuutus see, et ta on käinud rohkematel festivalidel ja arenenud. Kui väiksena tahtis ta saada kokaks, siis nüüd soovib andekas neiu saada hoopis näitlejaks.

Näiteks on Helena käinud festivalidel Brüsselis ja Lübeckis. Tüdruk meenutab, et tegutsema pidi kiiresti: naine oli lennujaamas vastas ja festivalile sõideti musta autoga, millel oli kiri “VIP”. “See tundus mulle nii luksuslik”, sõnas Helena. "Kellele ei meeldiks punased vaibad ja limusiinid, see on väga lahe," sõnas tüdruk.

Helenale meeldib ka positiivne tagasiside, mida ta inimestelt oma rolli kohta saab. Küll aga mainib ta, et koolis on talle mõni kiuslik poiss öelnud, et tema filmirolli mõte oli pelgalt jäätise söömine. Helena aga ütleb, et ei tahtnud poisile midagi halba ka vastu öelda, sest tema oma klassikaaslasi solvata ei soovi.

Küll aga nendib ambitsioonikas neiu, et talle on läinud solvangud hinge. “Ükskord see sama poiss ütles hästi halvasti minu kohta ja siis ma läksin vahetunnis WCsse ja nutsin. Ma olen väga tundlik selliste asjade suhtes, aga elan üle,” ütles Helena.

Helenal on kahju neist, kes on langenud kiusamise ohvriks, aga ta julgustab teisi kiusamisest rääkima. Näiteks Helena ise on rääkinud oma muredest kooli psühholoogile.

Kui Helena saaks vahetada oma elu kellegagi üheks päevaks ära, siis ta tahaks olla Donald Trump. Helena paneks Trumpina presidendiameti maha, et saaks tulla uus president. Helenale meeldib palju rohkem Barack Obama ja tema naine Michelle, kelle raamatut ta parasjagu loeb.

Rääkides suurtes plaanidest ja unistustest, siis Helena plaan on mängida rohkemates rollides kui Ita Ever. “Ta alustas näitlemist küll hiljem, aga tal oli nii palju neid rolle. Mina alustasin noorelt, aga noh, lootust on,” ütleb Helena.