Sal-Saller tõdes Kroonikale, et ühtegi kartust tal enne kontserti ei olnud, kuid ootused said mitmekordselt ületatud. "Kartusi küll ei olnud rohkem kui see, et polnud mänginud mitu kuud koos. See on põnev, kui üle pika aja saad tüüpidega kokku ja hakkad virutama," arutleb Sal-Saller ja leiab, et õnneks on selliseid olukorda ka varem juba piisavalt ette tulnud. "Ma ei oskagi öelda, millised ootused olid. Võib-olla mingid olid, aga need said isegi sadades kordades ületatud. Positiivne emotsioon kestab siiamaani. Tänase päevani käin ringi suu kõrvuni peas kogu aeg."

Tavapäraselt juubeldavate fännide asemel ootasid Sal-Sallerit lava ees hoopis autod. Ka juhul, kui signaale kohe üles poleks leitud, ei oleks vaikus artisti sugugi kohutanud. "Eks ma meie bändi ikka tean. Meid ei sega miski teineteist nautimast. Me Smilersiga saame igas olukorras suurepäraselt hakkama. Aga kui sellele lisandub väga hea publik, on õhtu tehtud. Nii eile juhtus."

See, milline publik välja hakkab nägema oli Sal-Sallerile juba paar päeva varem teada, mistõttu omapäraselt tagasihoidlik parkla harjumist ei vajanud. "Tegelikul, kui minu seisukohast vaadata, oleks võinud sinna müüa tõenäoliselt ka kaks ja kolm korda nii palju autokohti, sest lauluväljakule mahub ja vaevalt mingid turvanõuded sellepärast rikutud oleks saanud. Inimesed püsisid ilusasti autodes ja mingit jama ei olnud. Aga võib-olla esimene kord polnudki vaja rohkem."

Mitmed artistid on selgitanud, et laval annab neile energiat fännide tagasiside. Autokontserdi publik on aga harjumuspärasest väga erinev. "Mida mina kartsin ka, et sa ei saa seda tagasisidet, aga seda tuli üllatavalt palju. Tegelikult oli näha läbi tuuleklaaside sisse autodesse ja läbi katuseluukide, et inimestel on pidu. Ega see tulede vilgutamine ja signaali laskmine ei olnud ka mitte väga väike, seda oli ikka kuulda ja näha. See ongi huvitav, et see kõik toimib omamoodi vägevalt."

Traditsioonilisi kontserte Sal-Saller autokontsertiga siiski asendama ei hakka. "Ma ei salga, muidugi mulle meeldib, kui on traditsiooniline kontsert, et on inimesed ja bänd. Ma loodan, et asendama ei hakka. Neid on tore proovida ja teha, aga ma arvan, et see traditsiooniline tuleb tagasi, loodetavasti. Kui ma vaatan oma kalendrisse, siis juuli algusest peaks nagu olema. Siis läheb praeguse seisuga lahti see suvi, millega me harjunud oleme."

Seda, kas ja millal autokontserdi omapärad igavaks võivad muutuda, Sal-Saller vastata ei oska. "Ma arvan, et eks me siis peame arutama ja mõtlema. See sõltub olukorrast ja sellest, et kellele ja kus." Muusiku toob välja, et juulini veel veidi üle kuu aega, mistõttu ei oska aimatagi, kas ja kui palju keegi veel autokontserte üldse korraldada soovib.

Ühtegi puudust Sal-Saller välja ei oska tuua. "Olukord oli hästi uudne ja kõik sumises ning sagises. Ei tulnud ühtegi negatiivset mõtet, et oi, ma nüüd õudselt kannatan siin. Pigem vastupidi, kõik tundus hästi põnev."