Näitleja ja meelelahutaja Henrik Normann (43) seisab enne oma esimest stand-up-etendust või, nagu Normann ütleb, püstijalasoolot «Elu ilma Bentleyta» ootamatu probleemi ees! Nimelt on piletimüügikeskusesse helistanud mitmeid eakaid Normanni austajaid ja küsinud, mida tähendab pealkirjas Bentley... on see keegi naisterahvas?!

«Sain sellest aimu, et nimi võib segadust tekitada, ka oma ema käest, kui talle etenduse plakatit näitasin,» muheleb Henrik. «Ema luges esimesed kaks sõna ladusalt ja edasi be...en...tley...ta...» Henrik on isegi veidi lõbustatud: «Oleme tiimiga suure töö ära teinud, aga nimega puusse pannud!»
Püstijalasoolos, millega ta suundub tuurile novembri keskel, vaatab Henrik oma elule tagasi läbi huumoriprisma ja paneb vaatajad naerma nii iseenda kui ka meie kõigi üle. Läbivaks teemaks on, kas elu ilma luksusasjadeta, nagu näiteks Bentley, on võimalik?
Henrik teab, millest laval räägib – ta on omal ajal isegi luksuse järele õhanud ja keeranud luksusauto Jaguar rooli. «Kuna hakkasin Sakusse ka maja ehitama, otsustasin Jaguari ühel hetkel kulude kokkuhoiuks müüa. Asemele ostsin vana Toyota Corolla. Noh, lihtsalt mingi vana panni. Ja panin selle panniga mitu aastat mööda Eestit ringi.»
Kogu jutu mõte on see, et Bentley (pildil näidis) on luksusauto.