Äsja teist korda isaks saanud näitleja ja meelelahutaja Henrik Normanni elus on tegelikult kolm poega! Henrik leiab, et kärgpere, kui selles valitseb armastus, on lastele oluliselt parem kui negatiivse õhustikuga liit pärisisa ja -emaga...

Henrik Normann (42) ja tema õe ametit pidav armastatu Monika Sepp (25) said oma esimese ühise lapse, poisipõnni vanemateks läinud esmaspäeval, 28. oktoobril. Väärika nime Georg saanud poisike on nii Monikale kui ka Henrikule teine poeg – Monikal on eelmisest liidust Cris-Eric (5), Henrikul aga varasemast abielust Frederik (15).

Emotsioonid hakkavad vaikselt tahenema?
Jah, nüüd hakkavad vaikselt... (Muheleb.) Seal on ju neid etappe nii palju! Kõigepealt selline rahulikum ooteaeg, siis määratud kuupäeva ootamine – on tähelepanu-tähelepanu seisund. Aga siis läheb üks ja teine päev üle aja... Tegime 27. oktoobril Vääna-Jõesuus mere ääres 4-5kilomeetrise jalutuskäigu. Kuna oli pühapäev, mõtlesin, et kütan sauna. Monikagi tahtis minna – mitte nii väga kuuma, no et saaks pärast jalutamist lihtsalt sooja. Aga siis tulid veemärgid ja oligi haiglassesõit. Sünnitus kestis umbes kuus ja pool tundi. See oli normaalne sünnitus – ilma igasuguste ekstsesside, turgutuste ja esilekutsumisteta, noa ja niidita. Mulle tundus, et läks väga ilusti – ütlesin hiljem Monikale, et ära nüüd solvu, sest sulle oli see kindlasti väga ränk, aga mulle tundus, et sa tegid ainult kolm korda oi, oi, oi ja oligi valmis. Ämmaemand ütles ka, et see oli väga ladus sünnitus, nagu õpiku järgi – ideaalne. Aga ta ütles sedagi, et kui te arvate, et meil on kõik sünnitused justkui lust ja lillepidu, siis eksite – et rasked sünnitused ei ole meile üllatus!