Karpov tunnistas, et aasta alguses eetrisse läinud saade on toonud kaasa suisa vihakõnet: "Ütleme, et huvitav on olnud. On igasuguseid asju, mida on öeldud."

Üllatavaks pidas Hensugusta seda, et "teatud portaalide" tõttu jäi inimestele mulje justkui oleks tema Margna ja Jõekalda koha üle võtnud: " Teatud uudistekanalite või noh portaalid tegid siis need uudised võrdluses. Kindlasti aitäh, tervitused Kalaranda teile kõigile. See oli päris huvitav, ma istusin, lugesin neid uudiseid ja olin nagu "misasja?" Põhiline selle kõige juures ongi, et ma ei ole mitte kellelegi halba teinud, vähemalt enda arust." Ta lisas, et talle lihtsalt pakuti sügisel, et selline tore asi, pool tundi, laupäeval: "Davai, kogemus on ju... 21 just saanud, miks mitte."

Karpov tõdeb, et pere oli selle kõige juures väga toetav, isegi kui nad ei ütle alati ausalt, mida nad arvavad: "Ilma pere ja sõpradeta ma arvan ma ei oleks seda üle elanud. Ma arvan, et siis oleks juba narkolaks olnud ka," naljatab ta.

Hensugusta leiab, et kui tal oleks uuesti valida, siis ta nõustuks kindlasti ka seekord, sest sellist "karastust" mujalt ei saa: "Sa ei saa kelleltki abi küsida, pluss sa saad sellist kriitikat ja siis mingis mõttes on hästi üksik tunne, et sa ei saa kellegi järgi juhinduda, sest mitte keegi teine ei ole teinud sellist asja varem või saanud sellist tagasisidet. See kõik on väga huvitav olnud. Mentaalselt ka, katus veel ei sõida."