17. augustil avastasin Facebookist päris solvava ja mõnitava FOTO, mis on naljahammaste poolt arvutiga kujundatud ning saatsin selle pildi ka Facebookis Edgar Savisaarele endale.

Ei Savisaar ise ega ükski teine poliitik, ei kuulu minu lemmikute hulka, kuid ometi leian seda, et kusagil peaks ka teatud piir olema, kust nali muutub juba solvamiseks.

Üks kasutaja on nimetatud pilkepilti oma Facebooki seinal jaganud ja sealt see edasi leviski.

Esmaspäeval, 20. augustil on Taasiseseisvumispäev ja teadupärast oli Edgar Savisaar üks neist poliitikutest, kes Vene tankide eest peitu ei pugenud (nagu näiteks Lennart Meri seda tegi) ja oli putšistidega läbirääkimisi pidamas (nagu tollane meedia teatas) ning seetõttu arvan, et Edgar Savisaar sellist mõnitamist ära pole teeninud.

Nendegi käsi on täbarasti käinud, kes umbes 13 aastat tagasi Edgar Savisaare pildi pihta tulistasid. Seadus tulistajaid ei karistanud minu teada, aga tänaseks on Robert Lepikson meie hulgast lahkunud ja Mart Laarilgi on tervisega probleeme. Nemad olid ju tolle nalja juures tol korral, kui Savisaare pildi pihta märki lasti.

Kes teab, mis nüüd selle Facebooki kasutajaga juhtuma hakkab, sest sellise solvava pildi kujundamine on sama kole tegu kui pildi pihta märki laskmine ehk tulistamine.