Oo õudust! Augustis tegi Hillary Clinton koos Kim Kardashianiga selfie ning vestles meeldivalt Yeezuse presidendi Kanye Westiga, sest ilmselt arvas ta, et selle perekonna fännajatelt tuleb kõvasti hääli.

Nüüd on ta astunud mitu pikka sammu kaugemale – kaarega üle taluvuspiiri – rääkides Extra TV-le: «Ma kohtasin teda siis esimest korda. Ta tuli minu Los Angelese kampaaniaüritusele ja ma nautisin temaga kohtumist väga, ma leidsin, et ta on väga soe ja meeldiv inimene. Ta tutvustas väga meeldivalt oma abikaasat, justkui ma ei teaks veel, kes ta on, ja mulle meeldib näha teda koos oma tütrega. Ma leian, et me kõik oleme omal kombel inspireerivad ja edasipüüdlevad inimesed... ja ma leian, et paljud inimesed näevad temas kedagi, kes ärkab iga päev ja püüab seda päeva edukaks muuta.»
Omal kombel on see sulatõsi! Näiteks Kardashianide matroon Kris Jenner ärkab iga päev ja püüab iga hinna eest saatanale meele järele olla. Samas oleks Hillary võinud eeskuju võtta ka Mariah Carey'st ning lihtsalt öelda: «Eee... ma ei tunne teda. Kas me ei võiks millestki olulisemast rääkida?»