Kuumad meedialemmikud, PARIS ja NICKY HILTON, räägivad elust ning šoppamisest.

Tänu vanavanaisale Conrad Hiltonile on õekesed Paris (23) ja Nicky (20) Hilton maailma vaadanud läbi roosade prillide. Nad kasvasid üles New Yorgi eksklusiivse Waldorf-Astoria hotelli Hiltoni peresviidis ning nende käsutuses on privileegid, millest enamik meist ei julge unistadagi — staaripeod, kiired autod ja šoppamine Los Angelese trendikal Rodeo Drive’il.

Nüüd elavad Paris ja Nicky Los Angelese West Hollywoodi piirkonnas. 23aastane Paris on telekanali Fox TV menuseriaali The Simple Life staar ning vaikselt hakkab jalgu alla saama ka tema näitlejakarjäär. 20aastane Nicky tunnistab end õest veidi tagasihoidlikumaks. Ta disainib Jaapani Samantha Thavasa käekotikompaniile kotte (bränd kannab nime New York by Nicky Hilton) ning hakkab peagi kavandama juukseaksessuaare USA kompaniile Scunci. Nicky on ka telekanali E TV erikorrespondent.

Kas te saate hästi läbi?

Nicky: Me oleme parimad sõbrannad. Oleme äärmiselt lähedased, ma ei kujutaks ettegi, et see võiks teistmoodi olla. Mind kurvastab, kui õed ei saa omavahel läbi.

Kas olete iseloomult sarnased?

Nicky: Oleme sarnased, aga ka erinevad. Me mõlemad armastame moodi ja riideid, aga Paris vihkab šoppamist. Meile meeldib reisida. Paris on kindlasti seltskondlikum, mina olen tavaliselt vaiksem. Ja poiste suhtes on meil täiesti erinev maitse!

Paris: Mina olen vist jah natuke aktiivsem, ja mulle meeldivad teistsugused poisid, aga tegelikult oleme väga sarnased — me mõlemad oleme armsad tüdrukud.

Paris, kuidas sulle meeldib seriaalis The Simple Life töötada?

See on suurepärane — ja nii lõbus. Ma ei oskagi parimat hetke valida, sest kõik on nii naljakas. Selle asemel, et jääda Arkansasesse pidama, rändasime mööda Ühendriike. Sõitsime Miamist Los Angelesesse ning peatusime tee peal erinevates perekondades.

Mida see on sulle õpetanud?

See on mulle õpetanud, kui ränka tööd inimesed teevad ja kui raske võib olla elu. Olen aru saanud, et mul on ikka kõvasti vedanud.

Paris, kas sa ei arva, et mehed kardavad sind?

Ei, sest ma olen ise häbelik! Ma ei läheneks iial mehele, tema peaks mulle lähenema.

Nicky, kas oled samasugune moesõltlane nagu Paris?

Olen isegi hullem moesõltlane. Parisele meeldivad küll riided ja mood, aga šoppamist ta vihkab. Kui me Pariisis või Londonis käime, külastab mu õde pigem lemmikloomapoode, samal ajal kui mina šoppan Harrodsis.

Kes on teie lemmikdisainerid?

Nicky: Neid on nii palju, kuid mu kõigi aegade lemmikud on Christian Dior, Versace, YSL, Chloe, Matthew Williamson ja Tracy Feith. Päeval kannan Juicy Couture’i ja 2 Be Free dresse. Ma tean, et ma räägin nagu Los Angelese tüdruk. Aga mulle meeldivad ka Austraalia disainerid Sass & Bide, Rachel Gilbert ning Collette Dinnigan.

Mis on olnud sinu kõige ekstravagantsem ost?

Nicky: Ema ostis mulle Londonis Dolce & Gabbana rinnahoidja. See oli cool. Kandsin seda paar aastat tagasi New Yorgis ühel auhinnatseremoonial. Ma kipun alati laristama, kui lähen New Yorgis või Los Angeleses Tracy Feighi poodi. Väljun sealt ikka kuue kleidi ja paari mantliga. Ma ei saa sinna midagi parata!

Kas olete pigem kokkuhoidlikud kui laristajad?

Nicky: Kui ütleksin, et olen kokkuhoidlik, kuid kipun vahel laristama, siis valetaksin. Ma olen tüdruk ja ma armastan šopata.

Kas te ei arva, et inimesed suhtuvad teisse eelarvamusega, kuna olete nii rikkad?

Paris: Inimesed ütlevad, et olen ära hellitatud, aga ma ei ole. Ja nad arvavad, et ma pidutsen kogu aeg, aga ma ei tee seda enam eriti. Tegelikult ma töötan viimasel ajal kogu aeg.

Mis võiks inimesi teie juures üllatada?

Paris: See, et ma olen hea kokk. Kui me kodus oleme, siis ma teen Nickyle alati süüa. Selliseid asju nagu lasanje. Ma armastan söögitegemist.

Kui välismaal olete, kas peatute Hiltoni hotellides?

Paris: Jah, aga mitte alati. Kui leidub mõni parem hotell, siis peatume seal.

Nicky: Mulle meeldib kõige rohkem Hiltoni Hawaiian Village Maui saarel ja Waldorf-Astoria New Yorgis, kus me üles kasvasime. Londoni Hilton on ka päris cool. Seal on Nobu restoran kohe kõrval ja suurepärane kasiino otse üle tee.