Muidugi on oma abiks ka asjaolu, et 50-aastane näitleja on juba aastaid olnud tuntud kosmeetikafirma Aveeno reklaamnägu ning väidab, et on sama sarja niisutajat kasutanud juba teismeeast alates, vahendab Mirror.

Ometi ei ole oma välimuse hoidmine vaid nii lihtne ja kiire protseduur. Anistoni on nähtud palju aega veetmas kosmeetiku Toska Hustedidiga, kelle "kõige tavalisem protseduur" läheb tellijale maksma 395 USA dollarit. Mees on ka ise Hollywoodi staari välimust avalikult kommenteerinud. "Tal on juba geneetiliselt hea ja tugev nahk, mida ta usinalt ja järjepidevalt hooldades säilitab," tunnistas Hustedid asualt.

Koos "Sõpradest" tuntud sõbranna Courteney Coxiga on Aniston taevani kiitnud ka infrapunasauna. "See on väga oluline naga puhastamise ja rakkude uuenemise tarvis," on näitleja teadnud rääkida.

Staarile kohaselt tuleb Anistonil ette nii mõnigi õhtu, kus ta on sunnitud pikemaks välja jääma ja rohkem meiki kandma. Ka selleks on näitlejal oma nipp olemas. "Ma võtan jääd täis kausi ja pritsin seda vett omale 25 korda näole. See on vanakooli trikk, mida juba Joan Crawford tegi. See lihtsalt äratab su naha üles," on näitleja fännidele poetanud.

Kõige rohkem kadestab maailm aga hoopis Anistoni juukseid. Selgub, et sellise soengu hoidmiseks peab staari iga viie nädala tagant juuksuris käima. "Ma ei hakka valetama, ma ei taha halle juukseid," on näitlejanna ausalt oma suurima hirmu avalikuks teinud. Veel tänase päevani kasutab näitleja sama juuksurit, Michael Canalé'li, kes 90ndatel "Sõprade" tegelasele Rachelile soengu lõi.

Muidugi käib kõige juurde ka õige toitumine. "On päris selge, et tuleb süüa võimalikult palju orgaanilist toitu, suhkrut tarbida võimalikult vähe ja juua tonnide kaupa vett, ka hea magamine on ääretult oluline," on Aniston rõhutanud.