"Mission: Impossible" võtteplatsil peatati ajutiselt igasugune töö, sest üks kaskadööride mootorratastest plahvatas keset ruumi põlema, vahendab Mirror.

58-aastane näitleja ise oli sellel hetkel küll lähedal asuval teisel võtteplatsil, kuid sellest olenemata on ehmatus staari suisa vihaseks ajanud. "Õnneks ei saanud keegi viga, aga see on täielik katastroof. Tom on lihtsalt marus, sest keegi ei taha graafikust maha jääda."

Vähe sellest, et terve filmi valmimiseks on planeeritud muljetavaldavalt kallis eelarve. Võtteplatsi, kus ratas põlema läks, oli meeskond valmis seadnud kuus nädalat.

"Selle üles seadmine oli meeletu üleskutse ning kogu kupatus läks maksma terve varanduse. Siinjuures ei tasu mainidagi nädalaid kestnud ehitamist. Kui suur päev lõpuks käes oli, siis läks kõik kohutavalt allamäge," selgitas võttemeeskonnaliige.

Kaskadöör oli parasjagu hüppelaualt maha sõitmas, kui kohutav kõmakas üle platsi kajas. "See rehvide kuumus ja hõõrdumine viis selleni, et kui ratas kukkus, siis lahvatas hüppelaua kate põlema ja süütas ka ratta. Suitsu oli nii palju, et nad pidid isegi lähedal asuva lennujaama sulgema.

Võtteplats jääb suletuks kuni selgitatakse välja, mis täpsemalt valesti läks. Algselt juulis esilinastuma pidanud filmi avaldamine lükati koroona tõttu edasi novmebrisse. Peale õnnetust poleks meeskonna sõnul üllatus, kui film alles järgmisel aastal ilmub.