Juulikuu teisel nädalavahetusel andsid pühaliku vande ja astusid abieluliitu ettevõtja Jaan Tootsi ja ärinaise Kersti Tootsi vanem poeg – 26aastane Erhard Toots ning tema väljavalitu 26aastane Erle. Noorpaar on koos olnud juba mitu head aastat ja nii jõudiski kätte õige aeg oma kooselu seaduslikuks vormistada.

Märtsis rääkis Erhardi ema Kersti Toots ajakirjale Kroonika, et ootab poja pulmi pikisilmi. «Jaa, see on meile kõigile väga rõõmustav! Me väga ootame! See on ju nii suur sündmus. Mina olen väga-väga õnnelik!» Tulevane abielumees kinnitas ka ise, et ootab pulmi. «Ootusärevus on sees küll,» ütles Erhard.

Unelmate pulmapidu koos veidi vähem kui saja külalisega toimus maalilises Vihterpalu mõisas, kus pidu jätkus varajaste hommikutundideni. Kutsutute seas oli paari pere, sugulased ja lähedasemad sõbrad. Külaliste sõnul oli tegu rõõmsa ja hoogse pulmapeoga, kust ei puudunud ka kombekohased traditsioonid.

Pulmareisiga noored ootavad ning on otsustanud seda niigi nappi suve hoopis kodumaal nautida. Palju õnne noorpaarile ka Kroonika poolt.