NICOLE KIDMAN on raputanud endalt proua Cruise’i tiitli ning tõestanud, et saab Hollywoodi vallutamisega hakkama ka iseseisvalt. Kuid kuulsusel on hind...



Nicole Kidman (38) viibutab oma armunud eksabikaasa Tom Cruise’i suunas näppu. «Kui hakkad oma elu promokampaaniates ära kasutama, siis kus lõpeb elu ja algab show?» küsib ta Tomilt, kes ei suuda uuest kallimast Katie Holmesist rääkides tundeid talitseda. Ta väidab aga, et mehe armumise üle on tal hea meel: «Kui Tom on armunud, siis olen tema pärast õnnelik.»

Nicole’i enda eraelu on tõenäoliselt sama värvikas — alles hiljaaegu oli tal suhe miljonär Stephen Bingi, Elizabeth Hurley poja isaga. Kuid tema sellest ei räägi. Oma tähtsaimaks rolliks peab ta hoopis adopteeritud laste Conori (10) ja Isabella (12) emaks olemist.

Oled pühendunud ema. Kas tahaksid tulevikus veel lapsi?

Kui ma sel teemal sõna võtan, hakkavad inimesed mulle kirjutama ja end mu lapse isaks pakkuma.

Kas sa saad tõesti selliseid kirju?

Kui aus olla, siis jah — aga ma ei ole neile vastanud.

Kas usud armastusse esimesest silmapilgust?

Arvatavasti mitte, ei. Arvan, et inimest tuleb tundma õppida. Olen loomult häbelik ja mind tuleb avada. Michael Caine ütleks, et armastus esimesest silmapilgust on olemas, sest ta nägi oma naist televiisoris ja ütles kohe: «See on minu naine.»

Glamuurse filmistaarina ja Chaneli modellina oled pidevalt tähelepanu keskpunktis. Kas sul selliseid päevi ka on, kui sa ei pea ennast üles lööma?

Täna hommikul ärkasin kell seitse, et minna pojaga tennist mängima. Käisin eile õhtul väljas ja kui koju jõudsin, tellisin söögi ja läksin keskööl magama. Tänane hommik ei olnud ilus! Olin dressides, silmad kergelt punased. Aga ma nii püüan olla hea ema.

Kuidas see emaduse ja karjääri tasakaalustamine sul õnnestub?

Ei õnnestugi! Olen väsinud ema. Õhtul läheme jälle välja sööma, sest mul pole aega süüa teha. Nagu näete, püüan asju tasakaalus hoida.

Kuidas sa paparatsode ja meediaga toime tuled? Jätan paljudele küsimustele vastamata. Püüan ennast ja oma tööd kaitsta. Püüan olla aus, et mind ei süüdistataks valetamises. Selle äratundmise koha pealt on mul vedanud, olen mänginud nii erinevaid tüüpe, et inimesed ei tea, kes ma tegelikult olen. Inimesed käituvad minuga soojalt, mis on neist kena. Nad ei sekku mu ellu. Paparatsod on iseasi, aga inimesed tänavalt mind ei sega.

Kas saad kinos käia, ilma et sind häiritaks?

Oo jaa, ma käin kinos ja elan oma elu. Arvan, et lapsed on toredad selle poolest, et nad sunnivad sind igasugu asju tegema. Nad ei lase sul erakuks muutuda, mis on kerge juhtuma.

Filmis «Mu kallis nõiamoor» (Bewitched) liigutad sa oma nina. Kas sa said selle rolli tänu oma ninale?

Jah, nad ütlesid, et asi oli minu ninas!

Kui sa seda ninaliigutamist harjutasid, kas sind kokaiini tarvitamises ei süüdistatud?

Ei! Minu kohta on igasugu asju kirjutatud, aga mul ei ole kunagi olnud uimastiprobleemi.

Mis tunne oli koos Will Ferrelliga romantilisi stseene teha?

Tema silmades oli midagi, mul polnud temaga ühtki stseeni raske teha. Ei olnud üldse töötamise tunne, sest kõik oli nii kerge.

Shirley Maclaine, kes mängib filmis sinu ema, on öelnud, et sa oled sedasorti inimene, kes lihtsalt peab näitlema. On see nii?

Praegusel eluetapil on see tõesti nii. Minu võime asju tasakaalus hoida ei ole eriti hea — ma kas töötan või ei tööta. Praegusel hetkel on filmid mu armuafäärid. Filmides saab panna need emotsioonid oma tegelaskujudesse, ja kui see tühi koht saab täidetud, kaob ka huvi selliste asjade vastu. Kui ma olin abielus, ei huvitanud mind jälle filmid...

.