Näiteks Ben Affleck ja Jennifer Garner tegid avalikkuse ees head nägu ja mängisid suurepäraseid lapsevanemaid. Lapsehoidja sõnul oli aga nii, et kui lapsed olid magama läinud, algas tõeline karjumine ja vaidlemine.

Heidame pilgu staaridele, kelle võsukeste lapsehoidjad on pajatanud nii mõndagi. Mõni on sule sappa saanud, mõni teine aga enda tööandjaga leivad ühte kappi pannud.

Madonna

Ta on kaunis, andekas ja võiks isegi öelda, et aegumatu. Kuid see, millisena näib ta laval ja ajakirjakaantel, ei pruugi alati peegeldada tegelikkust. Madonna palgatud lapsehoidja otsustas töölt isiklikel põhjustel lahkuda. Isiklike põhjustena mõtles lapsehoidja soovi teha els ka midagi muud ja arendada end professionaalselt. Lauljanna sattus sellest uudisest aga raevu ega lasknud lapsehoidjal kokkulepitud ajani töötada, vaid käskis tal kohe asjad pakkida ja minema kasida.

Victoria Beckham

Kui töötad Victoria heaks, siis otsustab tema, kuidas elad, mida teed ja mida millestki arvad. Lapsehoidja nimega Abigail Gibson sai seda omal nahal tunda. Nimelt oli Abigail Beckhamite juures lapsehoidjana tööl ja vaatas staarpaari kolme võsukese üle.

Victoria õde nägi aga, et Abigail ajas kord juttu Victoria endise kosmeetikuga. See sama kosmeetik oli aga Briti kõmulehtedele ajanud kokku jutu, et tal on suhe Davidiga. Kui Victoria kuulis, et Abigail oli kosmeetikuga suhelnud, läks ta raevu täis ja sõimas Abigaili läbi ning keelas tal edaspidi vihavaenlasest kosmeetikuga tegemist teha. Abigailile selline asi aga ei meeldinud ja ta otsustas töölt lahkuda.

Kate Middleton

Ei tasu liialt elevusse sattuda, sest ideaalne printsess Kate on endiselt ideaalne. Kui prints George oli aga pisike, siis hoidis teda mõnda aega lapsehoidja Jessie Webb, kes vaatas ka prints Williami ja prints Harry järele. Kuna Jessie oli tollal juba 71-aastane, siis läks ta pensionile. Nii et siin mingit skandaali pole, kuid huvitav teada ikka.

Gwen Stefani ja Gavin Rossdale

Paarike on olnud abielus juba 13 aastat. Staaride suhtes on see küllaltki pikk aeg, arvestades, et nad on pideva meediatähelepanu all. Tüli oli majas aga siis, kui Gwen avastas pere iPadist sõnumi, mille oli kirjutatud Gweni mees Gavin. Sõnumist ilmnes, et Gavinil oli juba kolm aastat olnud suhe pere kauaaegse lapsehoidja Mindy Manniga. Asja ajas hullemaks veel see, et Mindy ja Gavini armuseiklus kestis ka ajal, kui Gwen oli rase ja ootas Apollot.

Arnold Schwarzenegger ja Maria Shriver

Kui armastad skandaale, oled õiges kohas. Üks suuremaid skandaale, millesse on segatud näitleja ja lapsehoidja, leidis aset kui ilmnes, et endine California kuberner ja näitleja Arnold Schwarzenegger sai salaja lapse oma majahoidja Mildred Baenaga. Kuigi Baena polnud otseselt palgatud lapsehoidjaks, siis hoidis ta Arnoldi neljal lapsel silma peal. Kusjuures Baena sünnitas lapse vaid mõned päevad hiljem, kui Schwarzeneggeri tollane naine Maria.

Ethan Hawke ja Uma Thurman

Nende lahkuminek oli südantlõhestav. Nad olid noored ja kaunid ning igati paljulubav paarike. Peale viit aastat kooselu, ei pidanud abielu vastu. Oma osa oli ka lapsehoidjal. Käisid kõlakad, et Ethan Hawk jäi vahele teise naise suudlemisega ühes baaris Montrealis. Lisaks olevat Hawke süüdistanud abielu purunemises seda, et Thurmani karjäär oli edukam. Mis seal tegelikult juhtus, pole teada, aga paari tollane lapsehoidja Ryan Shawhughes on nüüd Ethani naine. Niisiis midagi seal ikkagi oli.

Robin Williams

Kui Robin Williams oli abielus oma esimese naise Valerie Velardiga, siis palkasid nad oma pojale Zacharyle lapsehoidjaks Marsha Garcesi. Hiljem sai aga hoopis Marsha Garcesist Williamsi abikaasa. Paar pani leivad ühte kappi 1989. aastal ja nad olid abielus kuni 2010. aastani.

Jude Law ja Sienna Miller

Jude Lawil on oma endise naise Sadie Frostiga kolm last. Nad abiellusid 1997. aastal ja lahutasid 2003. aastal. Samal aastal sai Jude tuttavaks kauni Sienna Milleriga. Paarike kihlus 2004. aastal ja juba 2005. aastaks jäi Jude vahele sellega, et nahistas oma laste lapsehoidja Daisyga. Mees palus selle eest avalikult vabandust. Hiljem liikus Jude eluga edasi ja sai veel kaks last. Kas ta on mehkeldanud ka lapsehoidjatega, pole teada.

Seal ja Heidi Klum

Kuigi räägitakse, et Seal on küllaltki temperamentne ja talle meeldib palju pidutseda, siis käisid ka kõlakad, et Heidi semmis perekonna turvamehe Martin Kirsteniga. Seali sõnul lõppes tema ja Heidi Klumi abielu, kui naine otsustas turvamehega "hoorata". Klumil ja Sealil on neli last.

Mick Jagger

Kui Claire Houseman läks Jaggeri juurde lapsehoidjana tööle, polnud esimesel kohtumisel Jaggeril midagi seljas. Ta oli parasjagu duši all ja tema tüdruksõber Jerry Hall istus voodil. Jagger astus paljana duši alt välja, tervitas lapsehoidja ära ja jätkas oma toiminguid.

Kuigi Claire'i jaoks oli see pisut ootamatu, ei teinud ta sellest suurt numbrit. Asjast ei hoolinud ka Jaggeri tüdruksõber Jerry. Ühel hetkel aga ilmnes, et Jaggeril oli tekkinud lapsehoidjaga suhe. Öösiti, kui Jerry magas õndsat und, hiilis Jagger vaid ligi üheksa meetrit eemal asuvasse tuppa ja nahistas lapsehoidja Claire'iga.