"Shia ja Mia lahutavad abielu. Lahutus on sõbralik ja kõik selle protsessiga seotud detailid jäävad privaatseks," sõnas LaBeouf esindaja väljaandele Page Six.

Mia Goth ja Shia LaBeouf korraldasid 2016. aastal Las Vegases rokkiva pulmatseremoonia, kus laulatajaks oli Elvis Presley matkija.

Aasta varem püüdis väljaanne Entertainment Tonight lindile paari tüli. Häirivas klipis nägi toona Saksamaal filmivõtetel viibinud Shiat ja Miat jagelemas hotelli ees.

"Transformerite" staar üritas lennujaama poole teele asuda, kuid Mia hoidis ta seljakotti pantvangis. Endast väljas Shia sõnas naisele: "Ma ei taha sind puutuda. Ma ei taha olla agressivne. Selline jura teeb inimese ahistavaks."

Viimaks sai näitleja oma koti kätte ning lahkus kohalikega. Autos kommenteeris Shia tüli: "Kui ma oleksin sinna jäänud, siis ma oleksin ta ära tapnud...See on raske, väga p*****, südames." Videos paistis ka, et Shia üritas oma endisele pruudile Megan Foxile helistada.

Saksa tabloidi Pure Stars andmetel oli Miat pärast intsidenti nähtud sinise silmaga, kuigi videos füüsilisest vägivallast märki polnud.

Paar oli koos olnud aastast 2012, kui kohtusid filmi "Nümfomaan" võtetel.

Robert Pattinson ja  FKA Twigs

Shia uueks kallimaks on näitleja Robert Pattinsoni endine kihlatu FKA Twigs, kes astub üles ka mehe värskes linateoses "Honey Boy". Lauljatar FKA Twigs ja Robert Pattinson kihlusid aastal 2015, kui kaks aastat hiljem sai nende suhe läbi. Staaridele lähedaste allikate sõnul olid probleemideks kaugus ja graafikud.

FKA ja Shia suhtest on Hollywoodis sahistatud juba pikemat aega. Hiljuti tabati paar ka lahkumast muusiku Londonis asuvas kodust ja neile lähedane allikas kinnitas väljaandele Daily Mail: "Nad on väga õnnlikud". Vaata pilte SIIT!