Nimelt siunab Hollywoodis kurikuulus suller Aaron Tonken, kes 2004. aastal ka meelelahutusmaailma inetutest kulissidetagustest saladustest raamatu avaldas, näitlejannat ning tema kaasat ajakirjanduses kurjadeks ja halbadeks inimesteks.

Mees rääkis Page Six'ile, et oli hilistel 90ndatel, mil ta Hollywoodi alles läks, Zsa Zsa ja tema kaasa majapidaja. Tonken raiub, et esiteks ei elanud paar kui mees ja naine, vaid lihtsalt elutsesid ühes majas, ajades omi asju ning magades eri voodites. "See polnud normaalne suht!" põrutab ta. Lisaks olevat mõlemad olnud tema vastu kohutavalt õelad olnud: Zsa Zsa olevat alati ta peale karjunud ning ähvardanud talle koerad kallale saata. Üleüldse olevat Zsa Zsa olnud sedavõrd jube fuuria, et paljud kauplused luksuslikul Rodeo Drive'il ei olevat tahtnud teda oma poodides näha, kuna naine tõi alati kõik ostetud riided pärast kandmist poodi tagasi.

"Anhalt on väga ülbe, kuigi tal polnud midagi," rääkis Tonken, väites, et mees sõitis nana Buicki-romuga, samal ajal kui naine oma uhkes Bentley's ringi pedaalis.

Väidetavalt üritab Anhalt nüüd naise surmast maksimaalset kasu lõigata, püsides meeleldi rambivalguses ja suheldes meediaga. Juba enne naise surma (kes oli aastaid voodihaige ning jäi pildile viimati aastal 2014), olevat mees nimelt korraldanud Zsa Zsale sünnipäevapidusid, et pilte tabloididele maha parseldada.

Gaborit leinav kaasa Frédéric Prinz von Anhalt mõistagi eitab neid kuuldusi, sõnades, et Tonken küll oli nende majapidaja, kuid pidas vastu vaid paar päeva, enne kui nuhkimise pärast kinga sai. "Ta tegi kõike muud peale majapidamise," nentis Anhalt.

Vaatamata varasematele pidudele on aga Gabori matuse kohta üllatavalt vähe teada, kirjutab Page Six. Teada on, et naine kremeeriti, kuid ärasaatmise üksikasju hoiatkse siiani saladuses.


Frederic Prinz von Anhalt ja Zsa Zsa Gabor, viimase 94. sünnipäeval aastal 2011 / Foto: AP Photo/John Blanchette

Frédéric Prinz von Anhalt pressikonverentsil Los Angeles, üks päev pärast Zsa Zsa Gabori surma / Foto: AFP PHOTO / RINGO CHIU

Vaata ka videouudist: