Hayden ja Vladimir on koos olnud aastast 2009, kui nad ühise sõbra kaudu tutvusid. Nende perre sündis 2014. aastal tütar Kaya. “Hetkel on Hayden vallaline ning tema ja Vladimir kasvatavad üheskoos Kayat. Kaya on peamiselt oma isa ja tema perekonnaga Euroopas ning Floridas. Nad veedavad ka ühtse perekonnana aega koos Haydeniga,” paljastas allikas väljaandele E! News.

Staaride lahkuminekut kinnitas portaalile Radar Online Hayden Panettiere’i ema. Alles möödunud kuul nähti neid Kreekas suvitamas ja paradiisis ei paistnud olevat ühtegi vihmapilve. “Hayden ei kandnud sõrmust, kuid nad on kindlasti paar,” lausus üks allikas toona.

Ent terve staaride suhte jooksul on ringlenud erinevaid kõlakaid. Aastal 2016. võttis Hayden sotsiaalmeedias sõna ja ütles, et puuduv sõrmus ei tähenda suhte lõppu.

Hayden Panettiere viibis tütre Kaya sünni järel haiglaravil — näitlejatari tabas eriti raske sünnistusjärgne depressioon. Mullu jaanuaris rääkis naine avalikult oma võitlusest depressiooniga ja paljastas, et on varem viibinud ka haigla seinte vahel, et saada paremaks emaks.