Nädal tagasi teatas Getty, et lahutab oma nelja lapse emast ning lisas, et protsess saab kindlasti raske olema eelkõige lastele, vahendab Daily Mail.

Nädal hiljem on Gettyle mõistus pähe tulnud ja ta palub sms`ide teel, et abikaasa ta tagasi võtaks.

Pärast sellist alandust on Sienna (26) põgenenud New Yorki oma pankurist isa juurde, kus ta saab kaitset teda jälitavate kõmufotograafide eest.

Teiste hulgas kuuluvad Sienna meestegaleriisse näitlejad Jude Law (pildireas esimene), uus James Bond — Daniel Craig (pildireas viimane), Rhys Ifans (pildireas kolmas) ja Balhtazar Getty (pildireas teine).

Seoses arvukate romanssidega on Sienna Miller saanud kaks hüüdnime — Litsienna ja Sari Miller, mis tuleneb ilmselt sõnast sarimõrvar. Ja omamoodi abielude salamõrvariks võib 26- aastast malbe olekuga staari pidada küll.

Sienna vanemad on sügavas mures, kas tütre seiklused meestega ikka tulevad tema karjäärile kasuks. Huvitav, kas nad pole kuulnud legendaarsest Elizabeth Taylorist, kes abiellus pea iga mehega, kellega voodisse läks?

Just Taylor oli see, kes sai filmi “Klepoatra” eest esimese naisena maailma miljon dollari suuruse honorari. Sienna seiklused peaksid vaid seksika blondiini hinda tõstma!

Kes on sinu arvates Sienna meestest seksikaim? Avalda oma arvamust kommentaarides!