Eriti tugevalt oli Curtis sõltuvuses valuvaigististest, mida ta isegi varastas inimestelt. "Ma hakkasin võtma neid, sest ma käisin iluoperatsioonil. Mul olid terve elu olnud naturaalselt puhvis silmad. Nad andsid mulle Vicodini valuvaigistiks asja pärast, mis polnud üldse valuski," meenutab näitleja.

"Ma olin pööraselt kontrolliv narkomaan ja alkohoolik. Ma ei tarvitanud kunagi, kui ma olin tööl. Ma ei võtnud drooge enne kella viite õhtul," väidab Curtis, kes lisas, et tavaliselt meeldiski talle valuvaigisteid tarvitada alles varjastel õhtutundidel, kui üks doos tundus nagu soe vann.

Curtis jäi vahele 1998. aasta sügisel, kui tema perekonna juures oli ööbimas üks tema sõpradest. "Ma kuulsin seda häält: "Sa tead, Jamie, ma näen sind. Ma näen sind sinu väikeste tablettidega ning sa arvad, et sa oled nii imeline ja hea, kuid tõde on see, et sa oled surnud. Sa oled surnud naine," meenutab näitleja värskes intervjuus.

Jamie Lee Curtis sõltuvuse ajal 1995. aastal.

Curtis ütleb, et tema jaoks oli puhtaks saamine eriti raske, sest tema oli hübriid-sõltlane, ehk tema jaoks oli suureks probleemiks ka alkohol, mida ta suutis küll kontrollida, kuid mida ta tegi siiski suurtes kogustes.

"Keegi teine ei saa sulle öelda, et sa oled alkohoolik. Nad saavad sulle ainult öelda, et sa jood liiga palju või sa jood nende arvates liiga palju või nad saavad ka öelda, et see, et sina jood palju, teeb neid vihaseks. Aga endale sellist diagnoosi panna, see on aumärk," ütleb Curtis uhkusega.

Staar tunnistab, et ta kartis alguses, et teda hakatakse karistama aususe eest, kuid õnneks jäid kõik lepingud ja tööotsad ka pärast avalikult alkoholismist ja sõltuvusest rääkimist jõusse.