Saabuval laupäeval toimub Eesti tähtsaima laulukonkursi "Eesti Laul 2011" finaal. Lõppkontserdil astuvad üles kümme poolfinaalidest edasi pääsenud artisti. Parim selgub Nokia Kontserdimajas žürii- ja rahvahääletuse tulemusel.

ado.slave('adoceandelfieeqpcmjtslru', {myMaster: '.c4K3mOQovrwUUL65TN6fKcDXf5giftSJOOYaQjpiFn.y7' }); if(typeof adoceandelfieeqpcmjtslru=='function'){adoceandelfieeqpcmjtslru();}

ado.slave('adoceandelfieenaksmqmqmp', {myMaster: '.c4K3mOQovrwUUL65TN6fKcDXf5giftSJOOYaQjpiFn.y7' }); if(typeof adoceandelfieenaksmqmqmp=='function'){adoceandelfieenaksmqmqmp();}

ado.slave('adoceandelfieekbriqngfro', {myMaster: '.c4K3mOQovrwUUL65TN6fKcDXf5giftSJOOYaQjpiFn.y7' }); if(typeof adoceandelfieekbriqngfro=='function'){adoceandelfieekbriqngfro();}

Lisaks poolfinaale juhtinud Piret Järvisele ja Lenna Kuurmaale astub lõppkontserdil lavale ka Ott Sepp, kelle jaoks see on juba teine kord hoolitseda "Eesti Laulu" finaali hoogsa mineku eest.

Ott sepa sõnul tema aga suure külmaga kohale ei saabu: „Kui on alla miinus kahekümne, siis mina välja ei tule ja juhin saadet mobiili kaudu,“ teatab ta. Korraldajad seda ei kinnita.

ado.slave('adoceandelfieesfrgcikszo', {myMaster: 'xyX8i3sEjVvfaM_FrujEuJ9OY3t5hxJRecKG4XRTOY7.R7' }); if(typeof adoceandelfieesfrgcikszo=='function'){adoceandelfieesfrgcikszo();}

Finaalile on oodata rohkelt publikut. Praeguseks on omaniku leidnud juba enam kui 1300 piletit ning saadaval on veel viimased pääsmed esimesele rõdule. Piletid leiab Ticketpro ja Piletilevi müügipunktidest.

Neile, kes otsustavad võitja väljaselgitamist siiski kodust jälgida, lubab "Eesti Laul 2011" režissöör Ove Musting haaravat telesaadet. “Kasutame tänavuses finaalis paari efekti, mida Eestis varem tehtud ei ole. Näiteks toome eetrisse telepildi kahest liikuvast kaamerast samaaegselt,” räägib Musting. Kokku on režissööri sõnul otse-eetrisse mineva telepildi eest vastutavaid inimesi üle kuuekümne.

Eesti Laul 2011 finaalis astuvad üles:
1. Hopa'pa-rei! - Ithaka Maria
2. All & Now - Rolf Roosalu
3. Valss - Orelipoiss
4. Rockefeller Street - Getter Jaani
5. Don’t Want Anything - Jana Kask
6. Smile - MID
7. I Wanna Meet Bob Dylan - Outloudz
8. The Storm - Mimicry
9. Be My Saturday Night - Noorkuu
10. Baby Had You - Victoria

"Eesti Laulu" eesmärk on aidata kaasa Eesti popmuusika arengule, andes võimaluse nii uutele andekatele muusikutele ja lauluautoritele kui ka juba teada-tuntud tegijatele. Võidulugu esindab Eestit Eurovisiooni lauluvõistluse poolfinaalides ning finaalis.

"Eesti Laulu 2011" finaal leiab aset 26. veebruaril Nokia Kontserdimajas. Otsesaade algab kell 21.35 ETV-s.