Leidub hulgaliselt neid, kelle sõnul on Harry ja Meghani otsus täielik lollus ning kõiges on süüdi Ameerikast pärit endine näitlejanna. Samas leidub palju ka neid, kes on Meghani poolt ning leiavad, et meedia oma armastatud printsi abikaasa vastu tõesti ülekohtune olnud. Hiljuti antud intervjuus tunnistas ka legendaarne näitleja Hugh Grant, et mõistab, miks prints sellise otsuse tegi, vahendab Huffpost.

Näitleja selgitas, et noorte kuninglike perekond on pressi tõttu juba nii palju kannatanud, et on täiesti mõistetav, kui nad avalikkuse eest taanduda soovivad. "Press väga edukalt mõrvas ta ema ja nüüd rebivad nad ta abikaasa täiesti tükkideks," põhjendas Grant.

Nii julge väitega vihjas Grant printsess Diana kahetsusväärsele surmale, milles fotograafid üsna suurt rolli mängisid. Printsess Diana autojuht kaotas sõiduki üle kontrolli just paparatsode tõttu, kes tungivalt pilti üritasid teha.

Kohutavast õnnetusest on ka Harry avalikult rääkinud. "Tal oli üsna tõsine peavigastus, kuid ta oli seal tagaistmel vägagi elus," on Harry avalikustanud. "Need inimesed, kes õnnetuse põhjustasid, selle asemel, et aidata, nad hakkasid tema suremist pildistama." Prints on tunnistanud ka, et tema sõnul käitub paparatso nüüd Meghaniga täpselt nii, nagu käituti printsess Dianaga.