Holly Madison, Kendra Wilkinson ja Bridget Marquardt on Playboy häärberist lahkunud, kuid HUGH HEFNER (82) neid taga ei nuta - tal on juba uus armukolmik majas!

 
«Parim lahendus kaotatud armastusele on uus armastus!» teatab kaksikute Karissa ja Kristina Shannoni (19) ning Crystal Harrise (22) sensuaalset seltskonda nautiv Playboy-magnaat.
Hefner tutvus kaksikutega Playboy 55. sünnipäevanumbri jaoks tüdrukuid valides. Nad kolisid sisse kaks nädalat pärast Holly väljakolimist. Crystaliga tutvus ta oma iga-aastasel halloweenipeol, ja pärast mõnenädalast tutvust palus tal Playboy häärberisse kolida.
«Olen palju tagasihoidlikum kui kaksikud,» ütleb Crystal. «Nad käivad palju rohkem väljas. Mulle meeldib kodus olla. Hef on meis leidnud parima võimaliku kombinatsiooni.»
Hefner meenutab oma ekskallimaid hea sõnaga. Ta on kohtunud Kendra jalgpallurist kallima Hank Baskettiga ning ütleb, et ta on «cool mees». Kui paar peaks tahtma Playboy häärberis abielluda, on tee neile selleks vaba.
Hefner arvab ka, et Holly'st oleks saanud talle suurepärane abikaasa. «Aga ma olen juba kaks korda abielus olnud ja need ei ole kõige paremad mälestused,» ütleb ta. «Holly'l oli võimalus, sest ma arvan, et temast oleks saanud mulle väga hea abikaasa, ja ma arvan, et temast saab väga hea abikaasa ka Criss Angelile või kellele iganes, kellega ta abiellub,» räägib Hefner.
Hefneril pole aega lahkunud naisi taga nutta - tal on plaanis oma armukeste kollektsiooni hoopis täiendada! «Me pole küll kedagi välja valinud, aga see on alati võimalik!» ütleb ta. «Üksvahe oli mul ju seitse tüdruksõpra.»