Nicole Kidman ei oleks eales uskunud, et temast saab 41aastaselt ema. «Hull armumine» andis talle uue hingamise.

 

Kui Nicole Kidman (43) kümme aastat tagasi Tom Cruise'ist lahutas, ei uskunud ta, et leiab elus veel tõelise armastuse. «Mu hing oli haige ja ma polnud üldsegi kindel, kas seda minuga veel juhtub,» räägib ta. «Päris kindlasti ei arvanud ma, et saan 41aastaselt emaks. Aga iial ei või teada, mis meid järgmise nurga taga ootab...»

Kaheaastase lihase tütre Sunday Rose'i ja mõnekuuse surrogaatema vahendusel saadud tütre Faith Margareti ema on leidnud tõelise pereõnne oma teises abielus kantrilaulja Keith Urbaniga. Abielu Cruise'iga, mis algas 1990. aastal, mõlgub tal sellegipoolest meeles.

{poolik}

Esimene abielu

«Ma ei otsinud kuulsust,» räägib ta oma noorusest. «Ma olin valmis abielluma armastuse pärast. Ja see oli raske. See on raske, kui oled nii noor. Sellegipoolest olen ma nõus loobuma armastuse nimel kõigest. Sest armastus on kõik, mis meil on. Suhe, mis on täis armastust, annab nii palju.»

Kidmanit ja Cruise'i peeti 90ndatel Hollywoodi kuldseks paariks. «Ise ei oska endast niimoodi mõelda,» räägib Kidman. «Ma teadsin, et olen filmistaar, aga selleks, et suhtes oma kohta leida, peab see kuulsusesära tuhmuma. Paarina olime me Tomiga väga privaatsed. Me ei käinud palju väljas ja me olime väga, väga lähedased, sest muud moodi poleks meie abielu kümme aastat vastu pidanud – eriti, kui abiellud kõigest 23aastaselt. See oli suurepärane suhe, aga selle aeg sai ümber.»

Cruise ja Kidman lapsendasid oma abielu ajal kaks last, tütre Isabella, kes on nüüd 19aastane, ja poja Connori, kes on 16aastane. Isabella ja Connor elavad oma kasuisa, tolle uue naise näitlejatar Katie Holmesi ja nende tütre Suriga Los Angeleses.

«Nad elavad isaga, see on nende valik,» ütleb Kidman. «Mulle meeldiks, kui nad elaksid meiega, aga ma ei saa sinna midagi parata. Teismelistel on õigus öelda, kus nad tahavad elada.»

Teine abielu

Nicole elab abikaasa ja tütardega mehe kodulinnas Nashville'is, kus ta peab mahefarmi ja naudib täiesti tavalise koduperenaise elu. Ta mõistab, et harmooniline pereelu on võimalik alles nüüd, kui ta on vanem. «Ei usu, et oleksin suutnud seda 20aastaselt. Elasin pikka aega nagu mustlane, vedades Isabellat ja Connorit endaga kaasa. Aga me saime hakkama.»

Nüüd on Kidmani elus kõik teisiti. «Olen hullult armunud,» õhkab ta. «Arvan, et inimene võib elada kus iganes, kui ta on hullult armunud. Olen väga armumisaldis. Ma armun, jätan kõik sinnapaika ja muudan kõike.»