Laulja endise stilisti Steve Erhardti sõnul on ta praegu peidus, kuid plaanib varsti muusikamaailma naasta. Ta kirjutas sotsiaalmeedias: "Te kuulsite seda siin esimesena, klasside teadaannet. Ja mõne kuuga või hiljemalt selle aasta lõpuks, saate te väga häid uudiseid. See on peaaegu uskumatu. Isegi pere ei tea... aga mina tean," vahendab Mirror.

Kuigi ta ei öelnud välja, mis see uudis on, siis täiendas ta oma postitusega juunis tehtud vihjet. Suvel jagatud pildil oli näha mehe jalg, millel olid Jacksonile omased valged sokid. Pilti saatis sõnum: "Salvestamisstuudios, kusagil maailmas, salajases asupaigas. Ta tuleb varsti."

Teddy Riley, kes töötas popkuningaga albumi "Dangerous" valmimisel, väidab samuti, et ei välista Jacksoni võimalikku naasmist. Sotsiaalmeedias on ta öelnud: "Kui inimesed arvavad, et Elvis on seni elus, miks kurat ei võiks mõelda, et Jakson on."

Produtsent Akon on samuti arvamusel, et Jackson ei ole läinud.

Võimud on siiski korduvalt kinnitanud, et Jackson suri südameataki tagajärjel. Isegi Jacksoni arst on tahtmatu tapmise eest süüdi mõistetud.