Nimelt ajast Hundil harja punaseks see video osa, kus Zevakin viskab nalja tantsutreenerist peika kaheti mõistetava loo üle. "Astusin uksest sisse ja vaatasin, et seal oli üks väga meeldiv poiss...Hispaania naiste jaoks. Vaatasin, et ta tegi seal selliseid liigutusi ja ma mõtlesin, et mul on häbi olla siin, sest ma tahaksin olla nagu tema," kirjeldab Mägi videoblogis.

Zevakin haaras sõnasabast kinni ning küsis, et kas enam veidramat lauset ei saa öelda ning tegi nalja kentsaka loo üle, kuid Brigittele jäi mulje, et videos vihjatakse, et tema uus peika on hoopis omasooihar.

"Mitte kordagi ei olnud vihjatud, et ta nüüd ongi..." ütleb naljatledes Zevakin uues videos, kus ta ei julge ühegi sõnaga antud lauset lõpetada. "Ma ei julge midagi öeldagi enam," naerab ta.

"Ta (Brigitte) ütles, et talle video väga meeldis, aga lihtsalt see üks koht, see talle ei sobinud," kirjeldab Zevakin, kes lisas, et ta tegelikult armastab Brigittet. Siiski otsustas mees, et Hundi ja tema peika ees vabandama ei hakka. "Ja mitte selle pärast, et mul oleks p***** Brigitte või Indreku tunnetest või kuidas ma neile ütlesin, vaid selle pärast, et kaks inimest said täiesti erinevat moodi sellest naljast aru ja nii ongi," lisas ta.