Nüüdseks kustutatud sotsiaalmeedia postitus rääkis loo mehest, kes ostis lastelt karpide viisi küpsiseid Lõuna-Carolina osariigis oleva poe eest. Kui ta oli poes ostlemise lõpetanud, läks tagasi õue ja ütles lastele, et nad asjad kokku paneks. Ta ostis kõik küpsised 540 USA dollari eest, et nad külma käest ära saaks, vahendab Buzzfeed.

Postitust jagati tuhandeid kordi ja kuigi lastega kaasas olnud naine salapärase võõra nime ei küsinud, sai kohalik meedia selle kiiresti teada. Selgus, et Detric McGowan arreteeriti.

Kohtuandmete kohaselt arreteeriti McGowan ja veel 9 inimest. Mees eitas oma osalust kaheksas narko ja relvastatud gruppide loomise süüdistuses.

Teda süüdistatakse heroiini ja fentanüüli vedamises, rohkem kui miljoni dollari väärtuses sularaha smuugeldamises, maja rentimises, et narkot hoiustada ja toota.

Lastelt küpsiseid ostnud McGowan väitis neile, et kavatseb küpsised tööle kaasa võtta. Tema advokaat Janis Richardson väidab, et tegu oli lihtsalt heateoga: "Minu arvates on ta hea südamega inimene."