Linastus algab Võsu Rahvamajas kell 18. Kohal publikuga kohtumas on režissöör Toomas Hussar, näitlejad Raivo E. Tamm, Juhan Ulfsak ning mitmed teised "Seenelkäigu" kangelased.

Ööhakul kell 23.00 näidatakse "Seenelkäiku"  ka Rahvamaja kõrval asuvas välikinos.

Mitmetel  rahvusvahelistel filmifestivalidel osalenud ning mainekaid auhindu võitnud "Seenelkäik" esilinastus 2012. aasta septembris.

Filmi peategelaseks on poliitik Aadu Kägu (Raivo E. Tamm), kes sõidab koos oma abikaasa Viiviga (Elina Reinold) metsa seenele, et mainekampaaniast närve puhata. Nendega liitub juhuslik hääletaja, rahatu rokitäht Zäk (Juhan Ulfsak), kes on jäänud peale suvetuuri Eestimaa kolgastesse tolknema. Vältides rahvarohkeid seenemetsi, kihutab seltskond umbropsu kuhugi pärapõrgusse, mis paistab metsik ja inimtühi. Samal ajal, kui kolmik avastab end metsa eksinuna, lahvatab meediaskandaal. Uuriv ajakirjandus kahtlustab, et poliitik Aadu Kägu on isiklikuks otstarbeks kuritarvitanud riigi raha. Algab võitlus au, elu ja surma peale nii metsas kui linnas…

Stsenarist ja režissöör Toomas Hussar, produtsent Piret Tibbo-Hudgins, operaator Rein Kotov, kunstnik Kristina Lõuk, kostüümikunstnik Eva-Maria Gramakovski, helilooja Arian Levin, monteerija Tambet Tasuja, helirežissöör Ivo Felt.  Filmi on tootnud Allfilm.

Osades Raivo E. Tamm, Juhan Ulfsak, Elina Reinold, Üllar Saaremäe, Hendrik Toompere jr jr., Hilje Murel, Elmo Nüganen, Mari-Liis Lill jt.