Näitleja Idris Elba andis Twitteri vahendusel teada, et tema koroonaviiruse kahenädalane karantiiniperiood on küll läbi, aga ta ei saa ikka koju minna, kirjutas The Sun.

47-aastasel näitlejal diagnoositi viirus märtsi keskel ning on pärast seda abikaasa Sabrinaga karantiinis olnud. Hiljem diagnoositi ka naisel sama haigus. Igasugune liikumine, ka ühistranspordi ja lennukiga, on piiratud ja riigipiirid on kinni.

Paar viibis diagnoosi saades New Mexico osariigis, kuhu peavad teadmata ajaks edasi jääma. Koju, Inglismaale, võivad nad saada alles mitme kuu pärast.

Näitleja ütles: "Me peame veel mõni aeg rahulikult paigal püsima, aga muidu oleme terved. Ma olen selle eest äärmiselt tänulik ja arvan, et hullem on möödas. Ma ei suuda rahulikult paigal püsida ja Sabrina ka mitte, aga ma arvan, et tema jaoks on see natuke raskem."

Idris julgustab kõiki vaimselt optimistliikud olema.

"Ma arvasin, et ma põen seda raskemini läbi, aga õnneks nii ei läinud, ja teiega võib ka nii minna. Hoidke pea püsti," lisas ta.

Idris Elba andis eelmisel nädalal teada, et kuulub astma tõttu viiruse riskigruppi ja see valmistas talle muret. Õnneks aga midagi ei juhtunud.