"Nüüd ma saan aru, miks kõik minu öeldu peale tagajalgadele tõusid," räägib T.I. "Ma ei saanud sellest aru, et olin ignorantne."

T.I. kirjeldas mõne nädala ees raadiosaates, kuidas ta iga aasta tütre sünnipäeva järel paneb oma tütrele Deyjahile arsti juurde aja. Protseduuri jaoks peab tütar allkirjastama dokumendi, mis lubab arstil jagada konfidentsiaalset informatsiooni tema tervisliku seisundi kohta. Tütre süütus on räppari jaoks väga tähtis ning isa kiiks kestis edasi, kuigi neiu on saanud vahepeal täisealiseks.

Mida siis räppar enda meelest valesti tegi? T.I. sõnul palus tütar Deyjahile isal isikliku elu kohta vaikida. "Ma poleks teemat üldse uuesti kommenteerinud, kui mu tütar poleks palunud vaigistada avalikkuse meelepaha," tõdeb Harris. "Ma olen saanud õppetunni, et minu 18-aastase tütre eraelust avalikkusele ei räägita."

Oma tütre neitsinaha kontrollimist räppar endiselt imelikuks käitumiseks ei nimeta. "Pole olemas sellist asja nagu liiga kaitsev lapsevanem," arvab Harris. "On kaitsev ja on mittekaitsev lapsevanem."

Õnneks annab T.I. siiski mõista, et täisealiseks saanud tütar enam arsti juures käima ei pea.

"Ma ei soovinud kaitsta tema süütust," räägib Harris. "Ma lihtsalt tean, et esimene vahekord on suur samm. Kui sa teed selle sammu, siis järgnevad sellele sündmused." Isa sõnul püüdis ta tütart kaitsta sarmikate "mängijate" käest. "Mõndade meeste jaoks ei ole suguühe emotsionaalne ja tähendusrikas sündmus. Nad täidavad primitiivset ja loomalikku tungi," õigustab Harris enda tütre kontrollimist.