Mollen teatas kurvast õnnetusest sotsiaalmeedias, kus tunnistas, et enda hooletusega põhjustas ta kallile pojale koljuluumurru, vahendab People.

"Laupäeva õhtul kukutasin ma oma poja tema pea peale, põhjustasin talle koljuluumurru ning intensiivravi vajaduse. Ma olen igavesti tänulik Lenox Hill kesklinna ja NewYork-Presbyterian haiglale nende kiire reageerimise ja abi eest. Aitäh kõigile õdedele, neuroloogidele, lastearstidele, praktikantidele, kohviku töötajatele ja vapratele naistele, kes külastajate WC-d korras hoiavad."

Selgub, et kohutava olukorra lahendamisel mängis suurt rolli ka kalli kaasa juuresolek. "Pole kindel, kuidas see Oscarite vastuvõtukõneks muutus... aga Jason Biggs, olgu jumal tänatud, et sa olemas oled! Jumal tänatud, jumal tänatud, jumal tänatud."

Õnneks on laps juba kodus tagasi ja paraneb jõudsalt: "On olnud kohutav nädal, kuid Sid on nüüd kodus, võtab rahulikult ja paraneb ilusti. Samuti sööb ta palju šokolaadis jäätist ja plaanib varsti ka kirsimaitselist proovida."

Mollen tunneb tohutult kaasa kõigile vanematele, kellele selline olukord tuttav on: "Mu süda tunneb kaasa kõigile vanematele, kes juba on või kunagi leiavad ennast sellisest olukorrast. Te ei ole üksi..."