Kas maailm on nüüd Trumpi jaoks valmis?

"Ma juba kartsin, et Trump ei saagi," on Gräzin varahommikul USA saatkonna poolt korraldatud üritusel intervjuud andes veendud. Põhjus oli lihtne - Trumpi kõige suurem vastane oli vabariiklik partei (Trumpi enda partei - toim.) K-tänava poisid, kõik lobistid on seal koos, nad on ennast ilusti sisse istutanud, ka vabariiklane lobist on lobist. Olen ise ka seal poolpraktikandina töötanud, kõik on väga kenas inimesed, nad kõik on seal sees, see on süsteem. Vat ja nüüd tuleb Trump väljaspoolt - ilma ühegi tutvuseta, ilma ühegi poliitilise minevikuta, puhta lehena. Ta ei ole analüüsitav!" pahvatav Gräzin.

Ta toob näiteid, kuidas enamus presidente on olnud kõik süsteemi sees, Trump on erand.

Kuid kas Trump ikkagi inimesena on hea valik?

"Vat seda peaks tema pruutide ja naiste käest küsima! Ma ütlesin instinktiivselt ja intuitiivselt niimoodi, et ka kõige mehelikumad analüütikud, kui nad võtavad oma analüüsi maha, et nendes meestes, kes ka naistele meeldivad, on midagi. Ma arvan, et ka naised nõustavad. Temas on midagi, " ütleb Gräzin õige kavalalt.

Kas Trump edu põhjus on ikkagi siis lihtsalt see, et inimestel on kõrini?

"Jah," on Gräzin USA administratsiooni suhtes kriitiline. "Paljudel Ameerikas on kõrini, nad ei usu enam Ameerika idesse ning olgem ausad, administratsioon ei tööta."

Vaata videost kõike lähemalt!