40 aastat astroloogiaga tegelenud Mang rääkis telesaates, et kauakardetud maailmalõpp on käes, sest ühiskonnast puuduvad ilu, loodus, naised, kunst, looming ja eestlaste seas kõige tähtsam - ühtne stiil ja vaim. "Maailmalõpp on protsess, kuid meie häda on hullus, narkomaania. Hullud jooksevad vabalt ringi, poliitilised parteid lahendavad päevaküsimusi, aga meil on vaja pikas perspektiivis riiki. Kui puudub ühtne stiil, puudub ühtne vaim."

"Meil on vaja õpetust ja religiooni - see haarab kõiki inimesi. Parteisid võib olla palju, aga usk peab olema ühel rahval üks," lisas ta.

Ilu päästab maailma

"Mis on ilusam kui ilus ja sügav naisearmastus? Naine ja loodus on üks. Ühiskond peaks tähtsustama emaksolemist. Kõige tugevamad naised olid talunaised ning eestlased peaksid taastama taluühiskonna. Hea toit, pildid ja armastav naine - mis saab olla paremat?" rääkis mees.

Mang toonitas mitu korda, et meil on vaja õpetust ja religiooni - see haarab kõiki inimesi. "Parteisid võib olla palju, aga usk peab olema ühel rahval üks."

"Riik ei püsi ilma ideoloogiata, see on kondikava, aga kui kondid lähevad katki ei ole tugevastest lihastest kasu. Tõelist riiki ei saa enne luua, kui ei ole loodud vaimset eliiti. Riigi loomine on suur kunsti loomine. Riik - see tähendab, et rahval on olemas oma elukutse."

Vaimutöö

"Geid ei ole tänapäeval probleem, nad on alati olemas olnud. Arktikas sulab, meil pole puhast õhku. Lapsi peab kasvatama, sellega tuleb koolis tegeleda. Oleme umbrohtu kasvanud. Maailmalõpp ongi käes, kaos on! Kole on, sest arhitektuuri ei ole, käitumist ei ole."

"Et luua riiki - see on vaimutöö. Kui puudub ühtne stiil, puudub ühtne vaim," sõnas mees.

"Eestlased, me peame edasi minema ja tõusma kõrgemale. Tark on see, kes oskab valida. Soovitan teile valikute tegemise oskust. Kui kaitseme loodust, kaitseme oma ema ning see kodu on meie ema ja isa, nii et hoidkem teda," soovitab eestlastele Mang ning lisab: "Mind huvitab sõprus ja armastus, mitte mersud. Ma tulin siia maailmasse valgust tooma."