Mang tõdes, et tähed näitasid talle tegelikult kogu skandaali ette, ta lihtsalt ei osanud neid õigesti lugeda. "Ma uue aasta alguses ütlesin naisele, et marss on kaksikutes," meenutas ta. Mees arvas, et see tähendab seda, et ta peaks rattaga sõitmisest loobuma, kuna oht taas auto alla jääda oli suur. Tema üllatuseks jäi ta hoopis "meedia alla".

Järgnenud kajastust meedias peab Mang äärmiselt ebaõiglaseks. "See meenutas mulle stalinistlikku aega, kus kasutati psühhoterrorit inimese hävitamiseks," ja lisas, et isegi tema truu koer jäi kõigest sellest haigeks.

"Mina ei ole ahistaja. Kui inimene tuleb minu juurde, siis ma tegelen tema probleemiga. Ma olen töötanud masseerijana. Ma tean, et iga kehaosa on seotud tähtedega. Kui inimesel on olnud häda, siis loomulikult mind huvitab. See on intellektuaalne huvi," põhjendab Mang naiste katsumist.

"Sa annad energiat talle. Tšakrad algavad jalgade vahelt. Need, kes minu üle irvitasid, ja eriti naisterahvad, saavad tunda rõõmu selle üle, et nad on minu juures käinud."

Mang tunnistas intervjuus, et ta on kaotanud peaaegu kõik. "Mind tapeti moraalselt. Ma sain ka muud kahju. Ma kaotasin töökoha. Ma kaotasin elukoha. Ma kaotasin kliendid," ahastas mees.

"Mida ma õppisin sellega? Õppisn seda, et issand kui palju on mul vaenlasi. Ma ei ole kedagi peksnud ega kellelegi viga teinud. On olemas mingi seltskond, kes tahab minust lahti saada," usub tähetark.

Mang sõnas, et ta on olnud tähetark juba 50 aastat ja olnud alati rahva teenistuses, tema sõnul antakse sellise tegevuse eest mõnes riigis lausa orden.

"Mul on eriline tähendus eesti rahva seas. Hoidke siis originaali, ärge laske teda peksta. Ma vajan armastust, mitte peksmist," lõpetas Mang emotsionaalselt.

Vaata lähemalt videost!